Jelqing - totul despre tehnica exercițiilor pentru mărirea penisului (foto, video)

Jelqing este un set de exerciții pentru penis, care îi măresc dimensiunea în lungime și grosime, îmbunătățesc potența, măresc tonusul muscular, rezistența la pat. Principalul avantaj este că exercițiile pot fi făcute acasă, fără consultarea prealabilă a medicului. Principiul principal de acțiune este activarea mișcării sângelui în țesuturile moi, ceea ce duce la creșterea dimensiunii.

În acest articol, veți învăța cum să efectuați corect tehnica jelqing, cum să așteptați rapid rezultatele și puteți vedea, de asemenea, fotografii înainte și după.

Pregătire pentru jelqing

Pentru ca exercițiile să fie eficiente, urmați aceste sfaturi pentru o pregătire adecvată:

dimensiunea mare a penisului
 1. Faceți un duș, urmați procedurile standard de igienă.
 2. Pielea trebuie pregătită, încălzită corespunzător pentru mișcarea activă a sângelui. Pentru a face acest lucru, doar câteva minute pentru a sta sub un duș fierbinte.
 3. Uscați bine zona inghinală cu un prosop curat, proaspăt călcat și cald.
 4. Întindeți-vă pe pat și relaxați-vă complet (pentru exerciții, trebuie să vă rezervați timp liber când nimic nu vă va distrage atenția).
 5. Aplicați o cantitate suficientă de lubrifiant pe organele genitale (utilizați un lubrifiant obișnuit, fără arome, pe bază de apă sau silicon).
 6. Faceți un masaj ușor de încălzire sub orice formă, care va pregăti penisul pentru expunere intensă. Aduceți-vă într-o stare aproape de erecție.

Cum să o faci corect

Regula principală este regularitatea. Tehnica trebuie efectuată în fiecare zi, o dată sau de două ori pe zi. În acest timp, nu ar trebui să existe senzații dureroase, doar o senzație plăcută de căldură care intră în organ. Dacă simțiți durere, reduceți intensitatea expunerii.

cum să faci corect exercițiile

În timpul execuției tehnicii, urmăriți-vă respirația. Ar trebui să fie plat și uniform. Nu ar trebui să ajungi la orgasm în primele minute. Creșteți treptat durata exercițiilor.

Opțiuni posibile pentru tehnologie

Iată cele mai populare tehnici care vă vor ajuta să vă măriți penisul.

Metoda „umedă".

Pentru acest exercițiu, ar trebui să obțineți o erecție de aproximativ 50 la sută. Dacă vă simțiți foarte excitat, așteptați câteva minute și abia apoi continuați procesul. Aplicați lubrifiant pe palmele mâinilor și pe toată lungimea penisului.

Îndoiți-vă degetele într-un inel și înfășurați-le strâns în jurul bărbăției de lângă bază. După aceea, strângeți degetele și începeți să le trageți cu forță spre cap. Dacă ești obosit, schimbă-ți mâna. Pe măsură ce exercițiul progresează, lubrifiantul se poate usca, caz în care va trebui să îl adăugați. Este important să executați tehnica în același ritm, să schimbați rapid mâinile. În prima săptămână, faceți 200 de trageri în fiecare zi, ceea ce vă va dura aproximativ 10 minute. Până la sfârșitul lunii, numărul de mișcări poate crește la 600, iar timpul de gimnastică poate fi de până la 20 de minute.

jelqing pas cu pas

Jelqingul umed este o opțiune excelentă pentru începători. Datorită prezenței lubrifierii, mișcările sunt mai glisante, astfel încât antrenamentul nu provoacă disconfort.

Metoda de prindere inversă

metoda de prindere la spate

În acest caz, palma îți va acoperi penisul de sus, în timp ce formează și un inel strâns. Important: unii bărbați cred că, cu această abordare, trebuie să faceți mișcări de la cap până la vintre. Aceasta este o greșeală. De asemenea, trebuie să vă mutați de la bază în vârf. Cu această abordare, mișcarea sângelui este îmbunătățită, fundația este întărită. Tehnica poate fi combinată cu tehnica clasică.

Tehnica uscată

Singura diferență față de metoda umedă este că nu folosiți lubrifiere, adică toate mișcările sunt efectuate pe pielea uscată. Avantajul este că mâna ta nu va aluneca în cel mai inoportun moment, ceea ce înseamnă că mișcările tale vor fi mai precise și mai intense.

jelqing uscat pentru marirea penisului

Cu toate acestea, această tehnică nu este recomandată bărbaților nepregătiți. Cu o mișcare neglijentă, sunt posibile microtraumele, care nu au cel mai bun efect asupra potenței. Este mai bine să începeți să vă mișcați cu lubrifiere și numai după câteva săptămâni să încercați jelq uscat.

Tehnica de întindere

Tehnica este potrivită pentru cei care doresc să-și mărească lungimea organului reproducător. Pentru a o efectua, va trebui să folosiți două mâini simultan. Primul formează un inel de degete și se înfășoară strâns în jurul zonei de bază. Al doilea face mișcări de tragere spre partea superioară. După câteva mișcări, mâinile pot fi schimbate.

Există, de asemenea, câteva trucuri pentru întindere:

 1. Nu aduceți penisul la o erecție, ci pur și simplu începeți să-l întindeți ușor într-o poziție orizontală, strângând-l în partea de sus;
 2. Într-o stare excitată, trageți mai întâi organul în jos, apoi în direcții diferite, din când în când relaxați-vă complet.

Important: Când utilizați metoda de întindere, nu este recomandată aplicarea unui lubrifiant, deoarece aceasta reduce efectul.

Ce să folosiți ca lubrifiant

În etapa inițială a antrenamentului, se recomandă utilizarea unui lubrifiant care va asigura alunecarea, va preveni durerea și va promova o erecție mai bună. Iată câteva opțiuni potrivite:

gel pentru marirea penisului
 1. Jelqing este cel mai eficient în combinație cu gelurile pentru mărirea penisului.
 2. Produse de vaselină. Poate fi nu numai vaselină obișnuită, ci și o cremă ieftină pentru copii. De asemenea, se recomandă utilizarea unguentului cu heparină, care ameliorează umflarea și favorizează vindecarea rapidă a eventualelor microlegure. Dezavantajul este conținutul excesiv de grăsime al unor astfel de lubrifianți, care poate să nu aibă cel mai bun efect asupra igienei, în plus, produsele lasă urme pe lenjerie.
 3. Apa specializatalubrifianți. Folosiți mărci cunoscute. Majoritatea producatorilor produc produse fara parfum, cu ingrediente hidratante si linistitoare, precum extractul de musetel. Avantaje - siguranță, capacitatea de utilizare pe pielea sensibilă, absența semnelor pe lenjerie de pat și lenjerie. Dezavantajul unui produs de apă este că se usucă rapid (va trebui să-l adaugi din când în când pentru a aluneca).
 4. Lubrifianti siliconici.În cele mai multe cazuri, sunt folosite pentru sexul anal, dar sunt perfect potrivite și pentru jelqing. Spre deosebire de apă, au o textură mai groasă, nu se usucă mult timp și sunt distribuite uniform. Dezavantajul este că sunt spălate prost, pot lăsa urme pe țesătură în cazul utilizării incorecte.

Ce nu trebuie folosit? Fără ambiguitateNu- mijloace improvizate (ulei de floarea soarelui, geluri de dus, diverse produse cosmetice). Astfel de opțiuni provoacă cu ușurință o reacție alergică, iritație și, de asemenea, nu dau un rezultat eficient. Din cauza alergiilor, proprietarilor de piele sensibilă nu li se recomandă să folosească lubrifianți parfumați și aromați - sunt buni pentru actul sexual, dar practic inutile pentru masaj.

Înainte de a utiliza produsul, testați-l pentru a se potrivi, aplicați pe o zonă mică de piele și așteptați câteva ore. Dacă nu există nicio reacție adversă, puteți utiliza lubrifiantul în siguranță în locuri intime.

Contraindicatii

Jelqing este o tehnică eficientă, dar există limitări în aplicarea acesteia. Acestea includ următoarele:

contraindicații pentru mărirea penisului
 1. Leziuni deschise și leziuni ale penisului, operații recente în cavitatea abdominală și pe organele pelvine. Într-o astfel de situație, ar trebui să așteptați vindecarea completă.
 2. Prostatita în stadiul acut, uretrita, cistita, alte patologii de natură inflamatorie, care sunt însoțite de durere, scurgeri, probleme cu o vizită la toaletă. Acest lucru va necesita terapie cu antibiotice.
 3. Boli vasculare, tendința lor la fragilitate și fragilitate, boli grave ale sângelui, când cea mai mică leziune poate duce la sângerare.
 4. Hipersensibilitate la diverși lubrifianți (doar tehnica dry jelq este potrivită în această situație).
 5. Încălcări grave ale potenței. Cu impotență completă, nu vei putea aduce penisul la o erecție, tehnica va fi inutilă.
 6. Utilizarea simultană a unei pompe de vid sau a unui extender în aceeași zi. Este necesar să se alterneze tehnicile și să se odihnească periodic pentru refacerea fibrelor musculare.

Rezultate înainte și după antrenament (foto)

Tehnica dă rezultate uimitoare dacă sunt respectate toate regulile. La o lună după antrenamentul regulat, veți observa următoarele:

 1. Restaurarea fluxului sanguin în organele pelvine, care va afecta favorabil potența. Nu vei avea probleme de erecție, vei deveni mai rezistent în timpul actului sexual, vei putea să-ți surprinzi constant partenerul.
 2. Prevenirea proceselor stagnante în glanda prostatică. Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbații cu prostatită cronică. Cu gimnastica obișnuită, vei observa că boala a încetat să te deranjeze.
 3. O creștere a grosimii penisului cu aproximativ un centimetru, precum și o creștere a lungimii organului cu 3-5 cm. Valorile exacte depind de parametrii inițiali, de specificul individual al corpului dvs. , și regularitatea antrenamentului.
 4. Creșterea sensibilității zonei capului datorită mișcării complete a sângelui. Datorită acestui fapt, senzațiile din timpul sexului devin mult mai luminoase și mai plăcute.
 5. Îmbunătățirea aspectului penisului, netezirea formei acestuia și creșterea elasticității pielii prin utilizarea de lubrifianți și creme cu ingrediente hidratante.

Fotografie cu rezultatele exercițiilor- inainte si dupa:

rezultatul măririi penisului înainte și după