Cum să măriți dimensiunea penisului

Dimensiunea penisului la bărbați este un subiect dureros. Dacă, dintr-un motiv oarecare, își percep „demnitatea" ca fiind prea mică (subțire, lentă - opțiunile sunt posibile), atunci practic nimeni nu îi poate convinge de contrariul. În același timp, dimensiunea penisului nu este un parametru care poate fi atins ca urmare a oricărui efort, cum ar fi mușchii stucați dobândiți prin antrenamente epuizante. Organul sexual masculin este rezultatul unei combinații de factori ereditari și cât de ridicat a fost nivelul de testosteron în timpul formării intrauterine a organismului. Cu toate acestea, bărbații în orice moment nu vor înceta să fie interesați, dar este posibil să se mărească penisul?

Dimensiunea penisului ca motiv de îngrijorare

Statisticile, care sunt ascultate de un număr destul de mic de bărbați cu complexe în ceea ce privește dimensiunea penisului, spune că limitele dimensiunilor normale ale penisului pot fi diferite. Deci, penisul se distinge:

 • mic (în stare de erecție - de la 9, 5 la 10-12 cm);
 • normal (12-14 cm);
 • mare (mai mult de 14 cm).

Și deși în aceste limite orice dimensiune a penisului este normală, în societatea modernă, aproape niciunul dintre bărbați nu este capabil să-și judece corpul în mod imparțial. Este în general acceptat că atractivitatea unui bărbat este mai mare, cu atât lungimea și grosimea penisului sunt mai mari. Există o părere că un organ mare nu numai că arată atractiv și spectaculos (ceea ce se observă chiar și în haine), dar oferă și femeilor mult mai multă plăcere.

In ceea ce priveste opinia medicilor, acestia considera ca marirea penisului poate fi recomandata daca intreaga sa dimensiune este mai mica de 9, 5 cm, iar acest lucru prezinta o adevarata problema pentru „proprietarul" acestuia. În alte cazuri, nu este nevoie să creșteți, deoarece este imposibil să „conduceți" un parametru corespunzător caracteristicilor structurale individuale ale fiecărei persoane în cadrul standardelor.

Teoretic: este necesara si posibila marirea penisului?

Gândindu-se dacă este posibilă creșterea penisului, precum și studierea metodelor de efectuare a acestei acțiuni, un bărbat trebuie să înțeleagă: principalele proceduri care vă permit să creșteți dimensiunea penisului nu pot fi inversate. De aceea, înainte de a decide definitiv asupra unui astfel de eveniment, merită să te consulți cu un androlog sau urolog, precum și cu un psiholog.

Statisticile afirmă fără echivoc: chiar dacă s-a efectuat mărirea penisului, în marea majoritate a cazurilor, bărbații rămân nemulțumiți de rezultat. Evident, centimetrii dobândiți ai penisului nu afectează capacitatea de a comunica cu femeile și le oferă plăcere fizică. Mai mult, dobândirea unui penis mai mare și mai gros necesită răbdare considerabilă, o marjă mare de timp, rezistență fizică, inclusiv cele legate de menținerea unui stil de viață sănătos. În principiu, datorită medicinei moderne, penisul poate crește, totuși, nu orice bărbat are dorința și răbdarea să renunțe, de exemplu, la orice alcool și fumat, pentru ca procedurile efectuate să nu dăuneze prea mult sănătății.

Dacă vorbim direct despre activități care vă permit să măriți penisul, atunci acestea sunt împărțite condiționat în două categorii: cele cu care creșterea este cu adevărat posibilă și cele care promit doar efectul dorit. Primele includ:

 • utilizarea dispozitivelor de vid;
 • utilizarea dispozitivelor care efectuează întinderea externă a țesuturilor;
 • intervenție chirurgicală.

Utilizarea așa-numitelor dispozitive de vid (pompe) este o metodă nechirurgicală, al cărei sens este „antrenarea" țesuturilor penisului, ducând treptat la întinderea acestora. Pompa, de fapt, este cel mai simplu mecanism: un cilindru în care este plasat un organ care are nevoie de mărire și o pompă de vid care reglează nivelul presiunii din cilindru. Cu ajutorul unei pompe, aerul este îndepărtat din spațiul din jurul penisului, se creează o atmosferă rarefiată, care contribuie la fluxul de sânge către țesuturile organului masculin și stimulează creșterea lor în dimensiune.

Extensoarele, sau dispozitivele externe de întindere, sunt mijloace pentru antrenamentul regulat, ideal zilnic, datorită căruia lungimea penisului va crește cu 1, 5-3 cm în 4-6 luni fără intervenție chirurgicală. Dacă utilizați extensii după operație pentru a prelungi penisul, rezultatul va fi și mai vizibil.

Chirurgia este cea mai radicală modalitate de a atinge mai multe obiective simultan:

 • crește grosimea organului genital masculin;
 • crește lungimea penisului;
 • efectuează o creștere combinată a lungimii și grosimii penisului;
 • corectează deformarea organului cu corectarea simultană a dimensiunilor;
 • disfuncție erectilă corectă cu corectarea simultană a mărimii.

Toate cele de mai sus sunt implementate datorită intervenției chirurgicale în sistemul de ligamente care fixează corpurile cavernoase ale penisului în zona articulației pubiene. După disecția așa-numitului ligament de susținere, poate fi efectuată una dintre următoarele opțiuni:

 • implantarea protezei (se fac incizii transversale preliminare ale albugineei);
 • implantare cu alungire;
 • operație de decuplare (separarea corpurilor cavernosi unul de celălalt și așezarea între capetele acestora și capul implanturilor);
 • autotransplant microchirurgical (învelirea penisului cu fragmente de țesut de implant);
 • injectarea subcutanată a unei anumite cantități din țesutul adipos propriu al pacientului sau a unui lambou al stratului de grăsime subcutanată;
 • chirurgie cu incizii longitudinale ale tunicii cu plasarea de inserturi din vena proprie a pacientului sau din alte materiale.

Rezultatele pe care le pot obține medicii în timpul operației de mărire a penisului sunt de 2, 5-3 cm lungime. Această creștere este considerată nu doar standard, ci finalul de succes al operațiunii. În ceea ce privește creșterea grosimii, rezultatele depind de dorințele pacientului și de capacitățile chirurgilor, iar condiția principală este îngroșarea uniformă, menținând în același timp contururile trunchiului și fără formarea de umflături grefei.

A doua categorie de fonduri pentru a crește dimensiunea penisului - tot felul de creme, unguente, pastile și remedii populare. Mulți bărbați care se gândesc la o astfel de nevoie, dar se tem de operație, caută informații pe Internet, citesc recenzii, în cele mai multe cazuri conținând minciuni. Întregul adevăr este că este imposibil să se realizeze prelungirea penisului în astfel de moduri. Maximul de care sunt capabile fondurile listate (dacă conțin într-adevăr componente utile) este de a întări și prelungi erecția, ceea ce nu va schimba indicatorii cantitativi ai penisului, ci îi va îmbunătăți „performanța". Iar faptul că unele ingrediente ale produselor stimulează fluxul de sânge către organele genitale, ceea ce face ca erecția să pară „îmbunătățită" și mai impresionantă, este un efect, deși util, dar temporar.

Cum se mărește penisul și este real

diagrama de creștere a penisului în timpul măririi penisului

Este aranjat astfel încât o persoană este departe de a fi întotdeauna mulțumită de ceea ce are. Fata, fiind proprietara unor forme magnifice, încearcă în mod constant să slăbească - diete nesfârșite, antrenamente epuizante.

Sau având bucle, folosește constant un fier plat pentru a le îndrepta. Nu numai reprezentanții jumătății mai slabe a societății sunt nemulțumiți de aspectul lor. Acest lucru este valabil și pentru bărbați.

Poate cea mai comună problemă a reprezentanților jumătății puternice a societății este dimensiunea mică a penisului. A doua cea mai frecventă problemă este potența. După cum puteți vedea, aceste două subiecte sunt interdependente. Prin urmare, întrebarea în vastitatea World Wide Web: "Cum să măresc penisul? "apare destul de des.

Există o mulțime de informații pe Internet, uneori nu sunt de încredere. Nu se poate verifica acest lucru. Prin urmare, mulți oameni continuă să se bazeze pe informații inițial incorecte până la sfârșitul vieții. Și, drept urmare, adolescenții nu mai cer sfaturi de la camarazii lor mai în vârstă, pur și simplu introduc o întrebare într-un motor de căutare și află imediat ce puteau ghici strămoșii lor la un moment dat. Și aici mulți oameni cad în capcana informațiilor nu atât de neadevărate, cât și exagerate.

Acum mai multe despre dimensiunea normală a penisului:

 1. Dacă dimensiunea penisului este de opt centimetri lungime, atunci acesta este așa-numitul „micropenis". Potrivit statisticilor, 1% dintre reprezentanții jumătății puternice a societății sunt înzestrați cu o asemenea demnitate.
 2. Un membru mic este un organ care atinge o lungime de 8-12 centimetri. Două la sută din populația masculină a planetei are un astfel de organ.
 3. Un penis cu lungimea de 12 cm este considerat normal. 55% dintre barbati sunt inzestrati cu aceasta dimensiune.
 4. Penis, a cărui dimensiune este mai mare de cincisprezece centimetri - peste medie.
 5. Reprezentanții jumătății puternice a societății, al cărei organ sexual are 20 cm lungime, sunt proprietarii unui penis impresionant.

Dacă ești unul dintre acei oameni care nu au putut rezista și și-au măsurat corpul, dar până la urmă ai fost nemulțumit de rezultat, iată mai multe materiale pentru tine despre dimensiuni impresionante.

 • Cu cât este mai mare dimensiunea penisului, cu atât ar trebui să fie mai mare cantitatea de sânge care curge spre el. Acesta este singurul mod de a aduce corpul în starea dorită.
 • Orice, chiar și o ușoară ieșire, poate afecta negativ erecția și, în consecință, calitatea sexului.
 • Formarea organului se încheie la aproximativ 18 ani. După aceea, orice modificare a lățimii sau lungimii sale nu este altceva decât o iluzie vizuală.
 • Reducerea penisului se poate datora excesului de greutate. În medie, la fiecare cinci kilograme în plus „fură" un centimetru din penis. Din nou, toate modificările sunt vizuale, de fapt, organul rămâne neschimbat.
 • Penisul se poate micșora cu adevărat (nu este un efect vizual). Și acest lucru se datorează, de regulă, scăderii nivelului de androgeni. Deci, de exemplu, culturistii care folosesc medicamente care provoacă dezechilibru hormonal se confruntă cel mai adesea cu o problemă precum reducerea penisului, în general, și în timpul erecției.
 • De asemenea, o scădere a penisului se poate datora unor operații incorecte și nereușite de prelungire a acestuia. Vina poate fi fie profesionalismul scăzut al chirurgului, fie caracteristicile fiziologice.
măsurarea penisului după mărire

Nu toată lumea se gândește la adâncimea vaginului, ci, mai degrabă, majoritatea oamenilor nu știu despre aceasta, iar atunci când au pentru prima dată un contact sexual, cunosc o singură valoare. În medie, adâncimea vaginului este de 10 cm, ceea ce indică faptul că, pentru sexul normal, dimensiunea penisului, care este de 15 centimetri, este suficientă. Țesuturile vaginului sunt elastice, vă permit să vă adaptați la o anumită lungime și lățime.

Ele vă permit să oferiți din ce în ce mai multă plăcere partenerului dvs. de fiecare dată. Schimbarea constantă a partenerilor sexuali nu este binevenită, deoarece afectează sensibilitatea și nu aduce beneficii reprezentanților jumătății mai slabe a societății. Desigur, dimensiunea contează. Și acest lucru este valabil nu numai pentru lungimea penisului, ci și pentru grosimea acestuia. Dar este imposibil să spunem cu exactitate cum se potrivesc oamenii fără a verifica în practică. În plus, nu uitați că sexul este arta înțelegerii reciproce, și nu doar lățimea, lungimea și adâncimea.

Este posibilă creșterea demnității masculine. Deși uneori durează ani pentru a obține rezultate pozitive. Mărirea penisului este un proces laborios și minuțios, dar destul de real. Astăzi, există un număr mare de modalități și tehnici de creștere a penisului. Unele dintre ele sunt mai eficiente, altele mai puțin. În orice caz, alegerea metodei vă aparține. Principalul lucru este să vă familiarizați cu toate detaliile metodei alese.

Este posibilă mărirea penisului cu ajutorul intervenției chirurgicale, precum și cu remedii populare și dispozitive speciale.

Puteți prelungi corpul cu ajutorul unor agenți de întindere, cântărire, o pompă hidraulică, exerciții speciale, medicamente și remedii la domiciliu, în special sifon. Ajutor la rezolvarea problemei și produse cosmetice, inclusiv creme. Principalul lucru, înainte de a aplica cutare sau cutare tehnică, este să vă familiarizați cu tehnica acesteia. Acest lucru este necesar pentru a preveni leziunile mecanice și dezvoltarea complicațiilor.

Mărirea penisului acasă: metode populare

bărbat cu pieptul gol și mărirea penisului

Există o mulțime de metode și tehnici care contribuie la mărirea penisului. Multe dintre ele pot fi aplicate cu ușurință acasă. Nu este deloc necesar să recurgeți la îngrijiri medicale, în special la ajutorul unui chirurg plastician.

In plus, marirea penisului acasa va costa exact la fel de mult ca si aparatul cu care vei efectua procedura. Costul metodelor chirurgicale este foarte mare. Una dintre cele mai comune tehnici de alungire a penisului este jelqing. Recenziile despre ea sunt extrem de pozitive. Mulți dintre cei care au folosit această metodă au reușit să obțină ceea ce și-au dorit. Pentru a fi mai clar, jelqing se referă la un set de exerciții, a căror implementare are un efect benefic asupra penisului. Exercițiile speciale contribuie la o creștere pronunțată a penisului și la o creștere a capului. Această tehnică a absorbit abilitățile de alungire manuală a penisului, pe care oamenii le-au acumulat de-a lungul mai multor milenii.

Utilizarea jelqing-ului contribuie la:

 • stimularea circulației sanguine;
 • presiune crescută în interiorul corpului;
 • creșterea fibrelor cavernoase;
 • formarea de noi celule în volum.

Creșterea celulară este un proces complet natural și natural. Tehnica ajută doar la lansarea și stimularea ei. În plus, jelqing-ul contribuie la o creștere semnificativă a activității sexuale și a rezistenței. Există diverse tehnici de jelqing. Ele diferă doar în detalii. Principiul unu - „mulsul". Mișcarea principală este o strângere strânsă a degetelor penisului la bază și mișcarea mâinii înainte spre cap. Membru, întins, plin de sânge.

Pentru a finaliza cu succes exercițiile, trebuie să achiziționați o cremă sau un spray. Vă va ajuta să obțineți rezultate mai rapid. Anumite tehnici nu necesită lubrifiere. Țineți cont de acest lucru atunci când alegeți o tehnică. Nu vă zgâriți cu lubrifiant, altfel vă veți freca penisul. În plus, astfel de economii sunt pline de rupturi de țesut și incapacitatea de a se angaja în jelqing în următoarele două săptămâni.

De asemenea, nu trebuie să înlocuiți produsele special concepute cu săpun, șampon sau alte formulări. Acest lucru este plin de disconfort și răni. Mărirea penisului folosind această tehnică este posibilă numai dacă organul este într-o stare semi-excitată. Efectuarea exercițiului atunci când este pe deplin excitat este plină de leziuni ale vaselor de sânge și țesutului organului.

măsurarea penisului înainte de mărire

Tehnica 1. După aplicarea lubrifiantului, înfășurați-vă mâna în jurul penisului și glisați-o de-a lungul axului de câteva ori, în timp ce țineți mâna strânsă la cap pentru câteva secunde.

Aceasta este prima etapă - pregătirea. Dacă nu aveți nevoie, puteți trece la pasul următor - exercițiul.

Prinde penisul de la bază cu degetul mare. Trageți ușor organul în jos. Fă asta de două sute de ori. Desigur, la început va fi dificil, prin urmare, atunci când sunteți supraexcitat, este mai bine să întrerupeți exercițiul. De îndată ce penisul capătă gradul necesar de excitare, poți continua. Cursul complet este de trei luni. Pentru prima săptămână, faceți-o în fiecare zi timp de zece minute (aceasta este de obicei zece minute), pentru a doua - 300 (15 minute). Faceți acest exercițiu timp de douăzeci de minute.

Tehnica 2. După ce ați lubrifiat organul, înfășurați-vă mâna în jurul bazei sale și trageți-l în jos și spre dreapta. Apoi faceți exercițiul pe cealaltă parte. Faceți exercițiul încet la început. Faceți 50 de mișcări la dreapta și la fel la stânga pe zi. În fiecare zi creșteți numărul de exerciții - până la 200.

Tehnica 3. În acest caz, executați exercițiile din prima și a doua tehnică fără lubrifiere.

Tehnica 4. Aceasta este în esență tehnica 1, dar exercițiul se efectuează foarte lent. După aplicarea lubrifiantului, prindeți penisul cu degetele la bază și începeți încet să faceți exerciții la cap. Capul se va umfla și sângera. Blocați poziția timp de zece secunde. Durata exercițiului este de zece minute.

Toate exercițiile în funcție de modul de acțiune sunt împărțite în alungire și îngroșare. Acestea se realizează fie cu ajutorul mâinilor, fie cu dispozitive sau sarcini mecanice.

Exercițiile sunt de întindere, vasculare și auxiliare:

 1. Creștem potența
  • Stai drept, îndreaptă-ți spatele. Ridicați genunchii alternativ la stomac.
  • Relaxați-vă și strângeți mușchii feselor și ai perineului (în timp ce stați pe picioare pe jumătate îndoite).
  • Întinde-te pe podea. Ridicați pelvisul.
 2. Creșterea lungimii penisului
  • erecție forțată sau „Kegel". Ungeți penisul cu cremă. Prindeți penisul cu degetele și efectuați mișcări verticale de translație.
  • Întinderea. Întindeți membrul relaxat foarte încet (timp de cincisprezece secunde). Faceți exercițiul de zece ori.
 3. Creștem lățimea penisului. Aceasta include exerciții din tehnica Jelqing, precum și un exercițiu de compresie și îndoire.

Cum să-ți mărești penisul cu un prelungitor, greutăți, masaj și pompă

Puteți crește penisul, diametrul, grosimea, lungimea acestuia nu numai cu ajutorul diverselor dispozitive, ci și cu ajutorul masajului. O tehnică manuală independentă contribuie nu numai la alungirea organului, ci și la creșterea activității sexuale și a rezistenței. În plus, masajul are un efect benefic asupra erecției, precum și durata acesteia.

Înainte de a spune cum să vă măriți penisul cu masaj, aș dori să vă spun despre regulile de bază pentru implementarea acestuia:

 1. Pregătiți înainte de masaj. În acest scop, se recomandă utilizarea compreselor calde. Înmuiați un prosop mic în apă caldă, stoarceți-l și înfășurați-l în jurul organului. Compresele se schimbă la fiecare trei minute (de trei ori).
 2. Masajul trebuie făcut zilnic.
 3. Combinați masajul cu utilizarea tabletelor (suplimente alimentare sau remedii homeopate care favorizează mărirea penisului).
 4. Nu masați dacă vă aflați sub influența alcoolului.

Tehnica 1. Prinzând capul organului cu mâna, strângeți-l. Compresia nu trebuie să interfereze cu circulația sângelui. Trage-ți capul spre podea. După un minut, puteți crește forța de întindere.

Tehnica 2. Strângeți mai întâi capul cu două degete, apoi cu toată mâna. Faceți totul cu grijă, nu vă grăbiți. Trageți membrul spre podea timp de un minut. Apoi, odihnește-te, eliberează penisul. Apoi repetați. Faceți exercițiul de douăzeci de ori.

Tehnica 3. Prindeți penisul cu degetul arătător și degetul mare. Strângeți organul și treceți de la bază la cap. Opreste-te din cand in cand.

Cum să mărești un penis cu greutăți

măsurarea penisului în timpul măririi folosind o banană ca exemplu

Această tehnică este veche, dar eficientă. A fost folosit și este încă folosit în unele triburi africane. Esența tehnicii este suspendarea și fixarea sarcinii pe penis. Efectul de întindere prelungit contribuie la creșterea penisului atât în lungime, cât și în lățime.

Marfa trebuie să fie ușor de utilizat și de dimensiuni mici. De asemenea, este important să existe cât mai mulți agenți de ponderare. În acest caz, va fi posibil să se calculeze sarcina și să o crească în timp.

Înainte de a continua procedura, masați sau aplicați o compresă. Apoi instalați sistemul de blocare a greutății în spatele capului și instalați greutatea în sine. Începeți cu o greutate mică. Lipsa pregătirii este plină de răni. Sarcina ar trebui să crească treptat. Puteți agăța agentul de greutate în orice poziție.

Nu lăsați sângele să stagneze în cap. Din când în când, scoateți greutatea și dispozitivul de fixare și masați. Extender, targă, expander, targă - toate aceste dispozitive aparțin aceleiași familii de dispozitive care ajută la creșterea lungimii și lățimii organului, precum și la corectarea curburii diftului penisului.

Principiul de acțiune al tuturor acestor dispozitive este același și constă în efect de întindere zilnic (cel puțin cinci ore), pe termen lung (cel puțin trei luni), mic (500-200 de grame) asupra penisului. Ca rezultat, organismul reacționează la influențele externe formând noi celule în zona încărcăturii.

Design-urile dispozitivelor sunt oarecum diferite, dar esența mecanismului este aceeași - penisul este fixat cu cleme care asigură tensiune cărnii. O altă modalitate de a influența dimensiunea bărbăției este o pompă de vid.

Principiul de funcționare al unui astfel de instrument este de a crea un mediu de vid în pompă, unde este plasat efectiv organul genital masculin, datorită căruia fluxul de sânge către acesta crește și crește în dimensiune. Cu toate acestea, judecând după recenziile bărbaților care au experimentat o metodă similară, putem concluziona că pomparea are un efect pozitiv, dar nu este atât de semnificativ și este temporar.

Cum să măriți penisul în alte moduri

femeie surprinsă de penisul mărit al bărbatului

Astăzi, pe piață există o mulțime de medicamente diferite sub formă de creme, geluri, unguente, spray-uri, spunând cum să le folosiți pentru a crește penisul la dimensiuni inimaginabile. Cu toate acestea, în practică, nu totul este atât de roz, desigur, printre ele se numără și cele care au într-adevăr un efect pozitiv, dar și mai multe fonduri sunt de natură îndoielnică, ceea ce poate lăsa nu numai un gust neplăcut din cauza speranțelor înșelate, dar afectează și bărbații de sănătate.

Prin urmare, înainte de a recurge la astfel de metode, ar trebui să vă consultați cu un specialist în acest domeniu și să aflați cu adevărat cum să măriți penisul fără consecințe nedorite. O altă modalitate de a mări penisul este intervenția chirurgicală. Chirurgia modernă și microchirurgia pentru corectarea penisului se bazează pe grefarea de țesut din alte părți ale corpului.

Astfel, bărbăția poate fi mărită în diametru cu 1-2 cm. Dacă există dorința de a obține un rezultat mai semnificativ, se recomandă transplantul de țesut muscular, dar această metodă este mult mai complicată. Timpul operației și timpul recuperării postoperatorii durează mult mai mult decât în primul caz, acest lucru ar trebui să fie luat în considerare atunci când se decide asupra unui astfel de pas.

După cum puteți vedea, există o mulțime de modalități și tehnici care ajută și spun cum să măriți penisul. Dacă te gândești serios să-ți crești demnitatea, tot ce trebuie să faci este să alegi tehnica cea mai potrivită pentru tine. În plus, pot fi utilizate și alte metode, de exemplu, duze pentru prezervative, injecții cu medicamente.

Creșterea penisului cu zece centimetri este puțin probabil să reușească. Dar aici vei putea ridica stima de sine, elimina complexele. Prin mărirea organului, vei putea întruchipa toate dorințele tale sexuale, oferi o plăcere maximă unei femei. Mai mult, masajul și exercițiile fizice sunt benefice pentru funcționarea penisului. Folosind-le în mod regulat, nu va trebui să utilizați pastile pentru a crește potența.