Cum să mărești un penis acasă?

Cum să mărești un penis acasă? Majoritatea bărbaților sunt atenți la mărirea penisului și adesea acordă atenție dimensiunii insuficiente a penisului lor. Pentru unii, un penis mic devine o adevărată fobie și interferează cu relațiile normale cu femeile. Din cauza stimei de sine scăzute, problemele apar în pat. Pentru a scăpa de ele, au fost inventate multe metode și medicamente. Această recenzie vă va ajuta să înțelegeți eficacitatea fiecăruia dintre ele.

măsurarea unui penis înainte de a-l mări folosind exemplul unei banane

Nu există gradări și norme stricte pentru membrii bărbați. Există o gamă mare de dimensiuni în care toate penisurile sunt normale. O abatere este considerată a fi o lungime mai mică de opt centimetri în stare de erecție pentru bărbații adulți. Organele mai mari sunt destul de normale din punct de vedere medical și aici fiecare decide singur dacă are un penis normal sau unul mic. Un anumit rol în definirea normalității este jucat de cererile partenerilor și de considerente etice. Medicii spun că în timpul actului sexual, lungimea penisului nu afectează primirea unui orgasm de la parteneri.

Penisul este foarte sensibil la influențele fizice. Ca rezultat al experimentelor practice, oamenii de știință au demonstrat că actul sexual regulat cu parteneri care au un vagin îngust duce la scăderea dimensiunii penisului unui bărbat în 2 luni. Dacă este posibilă o scădere atât de rapidă, atunci de ce să nu încercați opusul, dar este necesar să creșteți penisul în fiecare caz?

În primul rând, să ne ocupăm de dimensiunea penisului. Masculii caucazieni au organe sexuale de 12 până la 16 cm lungime și 3-4 cm în diametru atunci când sunt erecți. Dacă cititorul acestor rânduri are o dimensiune a penisului în acest interval, atunci nu are nicio problemă fizică. În prim-plan este aici atitudinea psihologică. Dacă, totuși, dorința de a mări lungimea organului nu a dispărut, atunci puteți citi articolul în continuare. Mai jos am adunat cele mai interesante și eficiente metode de mărire a penisului. Aici sunt câțiva dintre ei:

 • jelqing;
 • Intervenție chirurgicală;
 • Impactul masajului;
 • Utilizarea suspensiei de greutăți pentru întindere;
 • Luarea de medicamente;
 • Extender;
 • Utilizarea unei pompe de vid;
 • Utilizarea de unguente, geluri, spray-uri;
 • Duză pe un membru.

Cele mai bune rezultate sunt întotdeauna arătate printr-o abordare integrată a soluționării problemei. Nu trebuie să așteptați creșterea instantanee. De mare importanță este regularitatea exercițiilor și perseverența, atunci rezultatul va fi pozitiv.

o femeie este surprinsă de dimensiunea crescută a penisului unui bărbat

Este posibil să crești penisul pe cont propriu?

Unii bărbați nu au încredere în metode simple aplicabile acasă. Numeroase reclame exagerează uneori cu o descriere a vitezei și eficienței. Principalul lucru aici este să alegeți o metodă potrivită pentru un bărbat, care nu va fi o pierdere de efort, timp și bani.

bărbat cu penisul mărit

jelqing

Tehnica de influențare a organelor genitale își are originea în Orientul Mijlociu. A fost folosit cu succes din cele mai vechi timpuri și în India și Africa. Un set deosebit de exerciții este uneori numit „muls" din cauza mișcărilor caracteristice. Tehnica este testată în timp și are multe rezultate pozitive. Impactul manual după un anumit timp ajută la creșterea lungimii penisului.

Pentru a începe să utilizați această metodă, trebuie mai întâi să cumpărați un lubrifiant adecvat și să urmați instrucțiunile. Au fost dezvoltate mai multe variante ale tehnicii de muls. În timpul procedurii, membrul ar trebui să fie într-o stare de erecție incompletă, 60-75% este suficient. Efectul fiziologic apare datorită fluxului sanguin suplimentar și circulației sanguine crescute.

În interiorul fiecărui organ masculin există multe corpuri cavernose. Tehnica de masaj Jelqing acționează asupra lor, întinzându-se pe lungime. După câteva luni de exerciții intense, dimensiunea corpurilor cavernosi începe să crească, astfel încât în timpul unei erecții pot reține mai mult sânge. Un volum mai mare de sânge în penis va determina o creștere a lungimii. Există multe metode de „muls" prin metoda Jelqing. Instrucțiunile sunt postate pe internet sau pot fi preluate din literatura de specialitate. Există chiar și videoclipuri cu instrucțiuni. Luați în considerare aici câteva exerciții bine-cunoscute și eficiente.

1 exercițiu

Înainte de a începe procedura, corpurile cavernoase trebuie să fie încălzite. Acest lucru va crește elasticitatea pereților. Operația se realizează în orice mod posibil. Puteți încălzi puțină sare grunjoasă sau cereale într-o tigaie, le puteți turna într-o pungă de pânză sau într-o șosetă obișnuită și le puteți lega astfel încât să nu se sfărâme. Apoi, tamponul de încălzire rezultat este aplicat pe penis și încălzit din diferite părți.

După aceea, este cauzată o erecție a penisului, dar nu completă. Lubrifiantul preparat este aplicat pe organele genitale. Degetele unei mâini acoperă organul de la bază pentru a face un inel strâns și cu mișcări lente direcționează mâna spre cap, ca și cum ar întinde penisul. Inelul degetelor nu trebuie să se slăbească pe parcurs. Nu este necesar să treceți la cap în timpul procedurii. Prima dată sunt suficiente 40 de mișcări, apoi treptat numărul lor trebuie crescut la 200.

Exercițiul 2

În această metodă, presiunea asupra organului este efectuată nu cu degetele, ci cu palma mâinii. Penisul este bine acoperit și comprimat timp de 10 secunde. Nu mai este nevoie de presiune. Dacă lățimea palmei nu se suprapune pe lungimea organului, atunci puteți folosi mâna a doua. În timpul compresiei, membrul este îndreptat pe rând spre stânga, dreapta, sus și jos. Puteți schimba secvența în mod arbitrar. Forța de presiune asupra penisului ar trebui să fie puternică, dar nu este necesar să-l aduceți la senzații dureroase pentru a nu dăuna țesuturilor moi. Judecând după recenziile celor care au încercat această tehnică, după câteva luni lungimea organului poate crește cu 2 cm.

Masaj

Utilizarea masajului nu necesită costuri financiare și este destul de potrivită pentru condițiile de acasă. Mulți bărbați încearcă această tehnică de mărire a organelor. Metoda vă permite să prelungiți penisul, să îl faceți mai masiv și are un efect bun asupra creșterii potenței masculine.

O condiție prealabilă înainte de a începe procedura este încălzirea penisului. Cel mai simplu mod este să luați un prosop mic, să-l înmuiați în apă caldă și să înfășurați organele genitale. Câteva minute mai târziu, procedura se repetă. Acest lucru trebuie făcut de trei ori. O compresă caldă va încălzi țesuturile moi și va spori efectul masajului. La nivelul organelor genitale, circulația sângelui va crește, iar pielea va deveni mai elastică.

Au fost dezvoltate diverse metode de masaj. Unii recomandă lucrul cu un organ în stare de erecție, alții cu penisul slăbit. Ambele proceduri pot fi văzute în videoclipuri și alegeți opțiunea potrivită pentru dvs. Tehnica aleasă trebuie utilizată sistematic pentru a obține un rezultat pozitiv.

Suspendarea sarcinilor

Tehnica folosește o întindere puternică a penisului datorită unei sarcini statice mari. Metoda, dacă este utilizată incorect, este plină de consecințe negative și leziuni ale țesuturilor moi. Pereții corpurilor cavernosi și ligamentele penisului, atunci când sunt suspendate sarcini, sunt supuse unei sarcini grele și întinse pe lungime. Volumul penisului nu crește cu această tehnică. Pentru început, puteți găsi videoclipuri potrivite pe Internet și puteți vedea singur ce se întâmplă pe ecran.

Înainte de a suspenda încărcăturile, organul sexual trebuie încălzit. Apoi, în spatele capului penisului, cu ajutorul unui gips adeziv, se fixează un cordon, de care este deja atârnată o încărcătură. Începeți cu greutatea ușoară. Procedura se efectuează pentru prima dată în doar 25 de minute. În sesiunile ulterioare, timpul de suspendare și dimensiunea sarcinii sunt crescute treptat. Montarea și greutatea nu ar trebui să provoace amorțeală a capului. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci sarcina este redusă. Cu ajutorul greutăților suspendate, penisul este nu numai lungit, ci și aliniat.

Extender

Aparatul în procesul de aplicare întinde țesuturile moi, corpul rezistă și, pentru a scăpa de disconfort, începe să construiască masa musculară. Ca urmare a expunerii, organul sexual crește, crescând în dimensiune. Avantajele tehnicii includ constanța rezultatului. Un membru lărgit nu va mai reveni la starea anterioară. Procedura cu extenderul se efectuează timp de câteva ore pe zi.

După modul de acțiune, dispozitivele sunt: aspirator, curea și buclă. Acestea din urmă sunt mai ieftine, dar inferioare ca ușurință de utilizare față de alte tipuri. Alegerea opțiunii depinde de preferințele omului însuși. Pentru a vedea și simți metoda de lucru cu extenderul, ar trebui mai întâi să vizionezi videoclipuri cu diferite cazuri de utilizare și să te oprești la unul. Fiecare metodă are caracteristicile sale pozitive și negative.

pompă de vid

Dispozitivul conform metodei de funcționare seamănă cu o pompă familiară tuturor. Este folosit cu succes nu numai pentru a prelungi penisul, ci și în scopuri medicale pentru a crește potența. Pompa ajută și în cazurile în care erecția naturală nu atinge parametrii necesari pentru continuarea normală a actului sexual. Dispozitivul inclus creează un vid în jurul penisului, ceea ce crește fluxul sanguin și erecția.

Înainte de a începe procedura, penisul este lubrifiat cu un unguent special și introdus în deschiderea dispozitivului. Apoi unitatea este pornită și aerul este pompat din spațiul dintre orgă și pereții cilindrului. Membrul masculin se află într-o zonă de presiune scăzută. Sângele începe să curgă către țesuturi într-un mod îmbunătățit, umplând spațiul eliberat. În același timp, demnitatea masculină crește în dimensiune. Presiunea este controlată de manometrul încorporat și menținută în parametrii specificați conform instrucțiunilor. Tehnica poate fi vizionată pe video de pe Internet.

O creștere a lungimii și a volumului penisului nu este permanentă, așa că este mai bine să utilizați metoda înainte de începerea actului sexual ca măsură de îmbunătățire a potenței. În ciuda temporalității, mulți bărbați folosesc periodic această tehnică pentru a crește dimensiunea organului și a obține o erecție bună. Echipamentele de aspirare pot fi găsite în magazine și farmacii specializate.

Unguente, creme, geluri și spray-uri

Pe Web și în presă, se acordă multă atenție acestor instrumente de mărire a organelor. Sunt convenabile și ușor de utilizat, dar eficiența ridicată este destul de exagerată. Experții nu au o părere comună, dar se observă în continuare un anumit efect. Întrebarea constă în oportunitatea de a cumpăra cu o oportunitate atât de nesemnificativă de a crește lungimea penisului.

Impactul asupra organelor genitale nu depinde de forma de eliberare a medicamentului și poate fi de următoarele tipuri:

 • Termen scurt. Remediul se folosește înainte de debutul actului sexual, acțiunea continuă până la sfârșit;
 • Termen lung. Preparatele sunt folosite pentru a mări lungimea pentru o perioadă lungă de timp;
 • Auxiliar. Este utilizat în combinație cu alte medicamente.

În primul caz, eficacitatea metodei se justifică. Sarcina care i-a fost atribuită este îndeplinită. Pentru un flux de sânge către organele genitale, se folosesc aditivi speciali de încălzire, care fac parte din preparate. Ca urmare, fluxul sanguin crește, capul și penisul însuși se umflă.

Acțiunea pe termen lung cu ajutorul substanțelor chimice nu a fost încă dovedită clinic. Numeroase recenzii pozitive de pe web sunt cel mai probabil plătite de producători sau vânzători. O cură miraculoasă fără utilizarea altor metode nu va duce la un rezultat pozitiv. Puteți aplica unguente și creme în plus față de masaj sau extender. În acest caz, efectul va fi persistent. Tehnica complexă este confirmată de studiile clinice ale oamenilor de știință și de utilizarea practică de către bărbați.

Interventie chirurgicala

Nu fiecare bărbat își va înlocui organul sexual sub cuțitul chirurgului. Tehnicile de mai sus sunt mai puțin eficiente decât operația, dar sunt mult mai ieftine. Costul operațiunii este destul de mare.

În chirurgie se folosesc mai multe metode de redimensionare: creșterea lungimii și a volumului. O operație convențională vă permite să creșteți bărbăția până la 4 cm. Se efectuează în instituții specializate sub anestezie locală. Specialiștii buni minimizează probabilitatea unui rezultat negativ, dar toată lumea decide acest lucru? Poate că este mai bine să folosiți metode mai puțin radicale pentru început? Riscul este minim și economiile sunt pe față.

Duză

Dispozitivele speciale sunt vândute în magazine și pot ajuta în timpul actului sexual. Utilizarea lor vă permite să creșteți în orice moment nu numai lungimea, ci și grosimea bărbăției. Au fost dezvoltate dispozitive deschise și închise. Al doilea este mai bun pentru actul sexual. Pentru fabricarea siliconului sau latexului elastic moale. Se simt foarte asemănătoare cu pielea reală.

Unele modele măresc organul masculin până la 10 cm. Cele mai moderate vă permit să prelungiți penisul cu 3-6 cm. Sensibilitatea penisului în timpul actului sexual scade, iar lungimea crește. Dacă armonia domnește în relațiile sexuale cu un partener, uneori poți folosi astfel de atașamente pentru a spori sentimentele. Pe Internet, există recenzii ale femeilor despre utilizarea duzelor în timpul actului sexual.

Concluzie

După cum puteți vedea, există destul de multe metode pentru a prelungi demnitatea masculină: de la cea mai simplă și mai puțin costisitoare la cea mai eficientă și costisitoare. Acestea trebuie apelate numai în cazurile în care problemele cu lungimea penisului interferează cu o viață sexuală normală. De dragul experimentului, nu ar trebui să le încercați, deoarece dimensiunea este acordată bărbaților de la natură și cu care trebuie să ne mândrim.