Soda poate crește dimensiunea penisului

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu este una dintre metodele folosite de bărbați pentru a îngroșa și a-și prelungi demnitatea. Medicii și pacienții răspund diferit la utilizarea acestei metode. Este posibil și cum se mărește penisul cu bicarbonat de sodiu?

Avantajele utilizării bicarbonatului de sodiu

În ceea ce privește mărirea penisului, sifonul este util în sensul că normalizează circulația sângelui în zona genitală. La urma urmei, parametrii penisului în timpul perioadei de excitare depind în mod direct de volumul de umplere a corpului cavernos cu sânge. Produsul cu sodă vă permite să măriți fluxul de sânge către organul de reproducere.

În plus, bicarbonatul de sodiu are următoarele efecte pozitive:

 1. Previne creșterea supraponderalității.
 2. Accelerează vindecarea țesuturilor.
 3. Ameliorează arsurile la stomac.
 4. Normalizează metabolismul substanțelor.

Datorită acestui efect complex, sifonul este capabil să rezolve mai multe probleme simultan. Nu degeaba este folosit pentru tratarea multor boli ale corpului.

folosind bicarbonat de sodiu pentru a mări penisul

Înainte de a începe să utilizați metoda, este imperativ să efectuați un test de sensibilitate.

Cum se folosește corect sifonul pentru mărirea penisului?

Mărirea penisului cu sifon acasă se efectuează în moduri diferite. Fiecare dintre ele merită luate în considerare în detaliu.

Aport oral

Mărirea penisului cu sifon se efectuează și cu ajutorul administrării medicamentului în interior. Pentru aceasta, se prepară o soluție dintr-o jumătate de linguriță de produs și un pahar de lapte. Produsul rezultat se ia în fiecare zi timp de o lună.

Soluția de sodă ajută nu numai la creșterea demnității masculine, ci și la curățarea corpului, prevenirea formării tumorilor maligne, normalizarea metabolismului și pierderea excesului de greutate corporală.

Purgaţie

Intestinele sunt cel mai important organ digestiv. Cu probleme în activitatea sa, furnizarea de sânge către organele genitale este întreruptă. Prin urmare, se crede că prin curățarea intestinelor se poate obține rezultate mai bune în mărirea penisului.

Pentru curățare, microclisterele sunt făcute cu o soluție de sodă. Se prepară după cum urmează: o lingură mare de bicarbonat de sodiu se toarnă cu un litru de apă caldă, fiert anterior. Dați clisme o dată pe zi. Cursul terapiei este de 30 de zile.

Băi de leșie

O altă modalitate de a vă mări penisul cu bicarbonat de sodiu este să faceți băi alcaline. Pentru a face acest lucru, dizolvați 500 g de produs sifon în 3 litri de apă, apoi adăugați la baie. Temperatura apei ar trebui să fie confortabilă pentru corp. Se recomandă să faceți o baie nu mai mult de o jumătate de oră și, la finalizare, utilizați un duș de contrast.

Băile de bicarbonat de sodiu vă ajută să vă bărbătiți mai groase și mai lungi. În plus, această metodă vă permite să preveniți apariția inflamației prostatei și a organelor genitale, pentru a scăpa organismul de substanțe nocive.

bai cu sifon pentru marirea penisului

După baie, trebuie să faceți un duș de contrast pentru a restabili circulația normală a sângelui.

De asemenea, puteți pregăti băi concentrate, în care trebuie doar să vă așezați. În acest caz, conținutul de sodă pentru mărirea organului masculin va fi mai mare, deci este important să nu existe nici o deteriorare a pielii penisului. În caz contrar, va exista o senzație de arsură neplăcută.

Comprese

O opțiune bună pentru mărirea penisului cu sifon este aplicarea de comprese. Pentru a face acest lucru, amestecați 10 linguri mari de produs cu un litru de apă fierbinte. Apoi iau o fâșie de țesătură naturală, o înmoaie în soluție și o înfășoară în jurul penisului.

Se recomandă efectuarea procedurii de 3 ori pe zi. Datorită ei, fluxul de sânge crește rapid, ceea ce duce la alungirea și îngroșarea organului genital masculin.

Masaj

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu se efectuează prin masaj. Procedura îmbunătățește circulația sângelui, normalizează procesele metabolice. Toate acestea au un efect benefic asupra îmbunătățirii dimensiunilor bărbăției.

Masajul se efectuează după cum urmează:

 1. Anterior, pielea penisului este încălzită. Pentru a face acest lucru, puteți folosi un prosop înmuiat în apă fierbinte.
 2. Înmuiați-vă puțin mâinile și presărați o cantitate mică de bicarbonat de sodiu pe ele.
 3. Masați organul de reproducere cu mișcări ușoare de frecare, trecând de la bază la frenum.
 4. După procedură, produsul cu sodă este spălat cu apă caldă.

Masajul este recomandat seara înainte de culcare. După procedură, ar trebui să te întinzi o vreme, să lași corpul să se relaxeze. Frecvența masajului este de 2 ori pe săptămână.

Scrub

Pentru a mări penisul, se prepară un scrub special cu sifon. În acest scop, se face un amestec de apă și alimente într-un raport de 1: 1. Rezultatul ar trebui să fie o moarte. Pentru a spori efectul, la această masă se adaugă o lingură mică de miere lichidă și câteva picături de ulei esențial care poate stimula circulația sângelui.

Apa din această rețetă poate fi complet înlocuită cu uleiuri vegetale. Dar pur și simplu nu utilizați un produs de floarea soarelui. Datorită acestora, pe lângă mărirea penisului, va fi posibil să se îmbunătățească starea pielii, să se accelereze vindecarea țesuturilor și să se prevină dezvoltarea inflamației.

Pentru a mări penisul, trebuie să aplicați un exfoliant pe suprafața acestuia cu un strat subțire uniform și să frecați printr-o mișcare circulară. Se recomandă efectuarea procedurii de cel mult 3 ori pe săptămână.

Contraindicații

Nu este posibil ca toți bărbații să efectueze mărirea penisului cu sifon. Există câteva contraindicații pentru utilizarea acestuia.

Este interzisă utilizarea unui produs sifon ca remediu extern în următoarele cazuri:

 1. Prezența leziunilor pe pielea penisului.
 2. Intoleranță individuală la substanță.
 3. Patologia genitală.

Consumul oral de sodă are următoarele contraindicații:

 1. Gastrita cronică.
 2. Încălcarea acidității stomacului.
 3. Ulcerul peptic al organelor digestive.
 4. Reactie alergica.

În niciun caz nu trebuie să utilizați sifon care a expirat. Prin urmare, este important să fiți siguri de prospețimea sa. De asemenea, este important să fiți atenți la culoarea și aroma pudrei. Dacă nuanța este gălbuie, iar mirosul este neplăcut, atunci este interzisă utilizarea produsului.

penis după utilizarea bicarbonatului de sodiu

La unii bărbați, penisul în stare erectă este mai mic de 10 cm, cu o astfel de stare patologică, utilizarea sifonului nu va da rezultate.

Efect negativ asupra corpului

Bicarbonatul de sodiu este un produs natural, deci utilizarea acestuia este practic inofensivă. Dar nu ar trebui să vă lăsați purtați cu utilizarea hidrocarbonatului. În caz contrar, sifonul poate dăuna organismului.

Produsul, dacă este utilizat frecvent în doze mari, poate provoca leziuni ale membranei mucoase a tractului gastro-intestinal. La rândul său, acest lucru poate provoca apariția ulcerelor pe suprafața interioară a organelor.

Când soda este combinată cu apă, se formează dioxid de carbon. Ca urmare, luarea unei soluții de sodă poate duce la formarea excesivă de gaze și balonare.

Cum soda prelungește penisul

Pentru prima dată, profesorul I. P. Neumyvakin a vorbit despre beneficiile bicarbonatului de sodiu pentru corpul masculin. El a investigat proprietățile bicarbonatului de sodiu în tratamentul tractului digestiv și a observat că aportul regulat al unei soluții apoase cu o linguriță din această pulbere fină cristalină are un efect pozitiv nu numai asupra tractului gastro-intestinal, ci și asupra sistemului reproductiv.

La pacienții care au fost supuși terapiei cu sodă, au fost observate următoarele modificări:

 • erecția s-a întărit;
 • semnele impotenței s-au slăbit;
 • circulația sângelui în organele pelvine s-a normalizat;
 • biosinteza hormonilor sexuali masculini a revenit la normal.

În același timp, penisul bărbaților din studiu a devenit mai lung. Motivul măririi penisului constă în faptul că sifonul curăță vasele de sânge și corpul în ansamblu de toxine și otrăvuri. După luarea soluției cu conținutul său, activitatea tuturor sistemelor vitale este normalizată, fluxul de lichid din sânge către penis crește. Sub influența unui volum mare de sânge, camerele țesuturilor cavernoase sunt întinse. Astfel, bicarbonatul de sodiu mărește dimensiunea penisului și diametrul acestuia.

rezultatele măririi penisului sifon

Inițial, unii medici au pus la îndoială eficacitatea bicarbonatului de sodiu în problema măririi penisului. Cu toate acestea, după câțiva ani, după ce au citit rezultatele finale ale cercetării, au recunoscut că ajută cu adevărat. De atunci, carbonatul de sodiu a intrat pe lista celor mai buni agenți de alungire a penisului auto-autorizați.

Rețete de carbonat de sodiu pentru mărirea penisului

După ce bărbații din medicina populară au aflat că sifonul promovează într-adevăr creșterea demnității masculine, au început să inventeze diverse rețete cu conținutul său. Mai jos sunt cele mai eficiente produse din carbonat de sodiu care vă permit să alungiți penisul cu 2-4 centimetri fără a utiliza pilule și alte medicamente auxiliare.

Scrub pentru penis

Anterior, bărbații frecau sifonul în pielea penisului uscat, fără a utiliza ingrediente suplimentare. Această procedură ajută, de asemenea, la obținerea rezultatului, dar are dezavantaje:

 • iritarea epidermei;
 • durere în timpul actului sexual;
 • răni punctate mici;
 • mâncărime și arsură.

Acest lucru se datorează faptului că cristalele uscate zgârie țesuturile delicate. Prin urmare, trebuie să petreceți puțin timp pregătind un exfoliant care va afecta ușor pielea penisului și nu îl va afecta.

făcând un scrub cu bicarbonat de sodiu pentru a mări penisul

Remediul este pregătit după cum urmează:

 1. 2 lingurițe de ulei de măsline se amestecă cu o linguriță de bicarbonat de sodiu;
 2. Dacă grâul este lichid, atunci i se adaugă puțină făină;
 3. Amestecul se combină cu câteva picături de ulei esențial de ginseng și se pune la frigider.

După 40 de minute, scrubul este scos, încălzit într-o baie de apă la temperatura corpului. Apoi produsul se aplică pe penisul spălat, frecându-se bine cu mișcări de masaj. După aceea, trebuie să așteptați până când scrubul se usucă și ia o crustă. Apoi se spală cu apă caldă.

Procedura de aplicare a amestecului de sodă pe falus se repetă zilnic timp de o lună. La sfârșitul acestui timp, starea organelor de reproducere se va îmbunătăți, iar penisul se va prelungi până la 3 centimetri.

Comprese

Pentru a pregăti comprese veți avea nevoie de:

 • sifon - 1 linguriță;
 • apă caldă într-un pahar;
 • ulei esențial (orice, opțional);
 • bandaj sau tifon steril.

Adăugați două picături de ulei esențial și bicarbonat de sodiu în pahar. Toate acestea sunt agitate. În soluția finită, tifonul sau bandajul sunt umezite și înfășurate în jurul penisului. Este important ca apa să fie caldă. Compresele reci nu trebuie aplicate pe zona intimă.

Evenimentul trebuie să aibă loc de două ori pe zi. Durata - de la 1 lună la 40 de zile. Este necesar să scoateți compresa din penis atunci când s-a răcit complet. După procedură, penisul este clătit și șters.

Rezultatul utilizării acestei rețete este același ca și al utilizării unui scrub. Dar dacă o persoană dorește să obțină un efect mai mare din comprimatele de sodă, atunci acestea pot fi alternate sau combinate cu alte metode de mărire a penisului. Acestea pot fi masaje, pompe de vid sau extensii, precum și administrarea de suplimente alimentare pentru sănătatea bărbaților.

Băi

Băile cu sodă au devenit o alternativă la comprese. Vor necesita un pahar adânc, un borcan de litru sau o sticlă de plastic tăiată. O lingură de carbonat de sodiu este turnată în oricare dintre recipientele propuse și se toarnă decoctul din plante. Este de dorit să-l preparați din plante precum:

De asemenea, puteți folosi pătrunjel, ginseng sau mărar. Toate aceste plante au un efect benefic asupra sistemului de reproducere, cresc potența și promovează creșterea țesuturilor cavernoase. Combinația lor cu sifon va avea un efect dublu asupra corpului bărbatului - va prelungi penisul cu 3-4 centimetri și va îmbunătăți funcționarea organelor pelvine.

2 lingurițe de bicarbonat de sodiu sunt turnate într-un recipient cu un bulion cald. Lichidul este agitat până când carbonatul de sodiu este complet dizolvat. Apoi, penisul se aruncă în el. Procedura se oprește când bulionul începe să se răcească.

Procedura se desfășoară în același mod ca și utilizarea comprimatelor - o dată pe zi timp de o lună sau mai mult.

Recomandări

Băile sunt o modalitate simplă de a prelungi penisul, dar pentru ca bărbatul să nu întâmpine probleme, trebuie să respectați următoarele recomandări:

 • Înainte de a scufunda penisul în bulion, asigurați-vă că nu este fierbinte. Pentru a face acest lucru, trebuie să aruncați puțin lichid pe dosul mâinii. Dacă nu arde, atunci totul este în ordine;
 • Când utilizați o sticlă tăiată ca recipient pentru o baie, spălați-o bine și ardeți marginea tăiată cu o brichetă. Acest lucru va preveni tăieturile de pe pielea delicată a penisului și intrarea infecției în uretra;
 • Atunci când alegeți ierburi pentru decoct, trebuie să țineți cont de probabilitatea unei alergii la orice plantă;
 • Băile nu trebuie făcute prea des. Este necesar să respectați cu strictețe schema indicată.

Soluție de sodiu în interior

Un lichid cu adaos de sodă nu ajută la prelungirea penisului, dar curăță corpul din interior, ceea ce ajută la restabilirea funcționării tractului digestiv și a sistemului vascular. Toate acestea au un efect pozitiv asupra stării țesuturilor cavernoase, a sistemului muscular și a sistemului nervos central.

soluție de sodă orală pentru mărirea penisului

Soluțiile de sodă pentru administrare orală sunt un supliment la metodele de mai sus de mărire a falusului. Prin urmare, depinde de bărbat să decidă dacă le bea sau nu.

A face o soluție de sodă este ușor. Este suficient să amestecați o linguriță de carbonat de sodiu în 250 ml de apă caldă. Lichidul se bea într-o singură înghițitură, de preferință pe stomacul gol. În acest fel, trebuie să curățați corpul de toxine la fiecare trei zile, nu mai des.

Contraindicația măririi penisului cu sodă

Bicarbonatul de sodiu este o sare acidă, dar atunci când este combinat cu lichid, se transformă în alcalin. În anumite condiții, această substanță poate dăuna stomacului și pielii, prin urmare, înainte de a începe să utilizați carbonat de sodiu pentru a prelungi falusul, ar trebui să vă familiarizați cu contraindicațiile utilizării sale:

 • alergie la bicarbonat de sodiu;
 • prezența rănilor, abraziunilor sau zgârieturilor în zona intimă;
 • boli infecțioase și virale ale sistemului genito-urinar (se utilizează după consultarea unui medic);
 • Diabet;
 • ulcer intestinal sau stomacal;
 • gastrită și orice alte patologii asociate cu o încălcare a mediului acido-bazic.

Odată cu abuzul de scruburi cu sifon, comprese sau băi, un bărbat va avea:

 • piele uscata;
 • roșeață a penisului;
 • umflarea în zona intimă.

Acestea sunt reacții adverse ale corpului la depășirea dozei de bicarbonat de sodiu. Nu necesită îngrijire urgentă și dispar singuri după ce încetați să folosiți bicarbonat de sodiu.

Funcționează această metodă

omul folosește bicarbonat de sodiu pentru a crește dimensiunea penisului

Este adevărat că sifonul mărește penisul? În mod surprinzător, acest lucru este adevărat. Substanța este bicarbonatul de sodiu, care subțiază sângele. Acest fenomen este de mare ajutor în timpul gimnasticii pentru mărirea penisului.

Sângele lichid este distribuit în cantități suficiente în organele sistemului genito-urinar. În acest caz, substanța nu permite formarea de cheaguri de sânge periculoase - una dintre complicațiile care apar în timpul exercițiului.

Este foarte posibil să măriți penisul cu sifon, cu toate acestea, vi se va cere să utilizați corect acest produs, să îl utilizați în mod regulat și să respectați măsurile de siguranță. Mai mult, această metodă se remarcă prin costul și disponibilitatea reduse, deoarece produsele pot fi achiziționate de la orice magazin.

Beneficiile bicarbonatului de sodiu

proprietăți benefice ale bicarbonatului de sodiu

Mai jos sunt principalele beneficii ale bicarbonatului de sodiu:

 • Iritarea locală a pielii, care duce la creșterea circulației sângelui și, ca urmare, la umflarea temporară a penisului.
 • Datorită efectului local, erecția penisului se îmbunătățește, ceea ce este important pentru cei care au probleme minore de potență.
 • Fapt interesant: unii experți susțin că iritarea ușoară a penisului este o excelentă prevenire a bolilor din zona pelviană.
 • Debut rapid al rezultatelor. Aceasta este o opțiune potrivită dacă întâlnirea dvs. va avea loc în câteva ore și intenționați să vă măriți penisul și să vă surprindeți plăcut partenerul.
 • Vă puteți mări penisul cu sifon și, în același timp, nu recurgeți la administrarea de pastile nu foarte utile și intervenții chirurgicale radicale. Soda acționează local asupra corpului, deci nu dăunează ficatului și altor organe.
 • Costul accesibil este un alt beneficiu al bicarbonatului de sodiu, care vă ajută să vă măriți penisul. Orice om îl poate cumpăra, indiferent de capacitățile sale financiare.

Pregătirea pentru procedura de augmentare

duș de contrast înainte de a folosi bicarbonat de sodiu

Înainte de a începe să vă măriți penisul, ar trebui să faceți o pregătire preliminară.

Mai jos sunt sfaturile de bază:

 • Cumpără un bicarbonat de sodiu. Este recomandabil să nu economisiți bani și să alegeți cea mai scumpă opțiune, fără impurități.
 • Asigurați-vă că nu sunteți alergic la bicarbonat de sodiu înainte de a-l aplica pe o zonă atât de delicată pentru a vă mări penisul. Pentru a face acest lucru, umeziți zona de pe cot cu apă și aplicați o cantitate mică de bicarbonat de sodiu. După o oră, puteți verifica epiderma: dacă nu există roșeață, mâncărime și iritații, puteți începe experimentul în siguranță.
 • Organele genitale trebuie să fie pregătite pentru o extindere vindecătoare, ceea ce înseamnă că se recomandă să le aburiți în apă caldă. Faceți acest lucru cu o compresă de pânză sau doar la duș.
 • Pregătiți componente suplimentare pentru masajul de mărire (dacă sunt necesare în metoda aleasă pentru mărirea penisului).
 • Pentru o comoditate maximă la mărire, aprovizionați cu șervețele igienice uscate și umede pentru a elimina rapid excesul de bicarbonat de sodiu.

Obținem rezultate maxime

O rețetă simplă pentru mărirea penisului cu sodă contribuie la modificări bune ale parametrilor organului genital. Cu o utilizare regulată, bărbații observă că penisul se alungește și se îngroașă în circumferință cu 2-3 cm. Această metodă nu dă rezultate pe termen lung, dar dacă faceți baie sau curățați pielea zilnic timp de 1 lună, atunci falusul va vizual creșterea, acest lucru se observă mai ales în stare erectă. Principalul lucru este să faci o pauză. Alternăm o lună de cursuri cu o pauză de 1-2 săptămâni.

femeia măsoară dimensiunea penisului după aplicarea bicarbonatului de sodiu

Cantități mari de bicarbonat de sodiu usucă pielea. Pentru a evita acest lucru, îndepărtați bine reziduurile și hidratați penisul cu o cremă bună de fiecare dată după procedură. Efectul maxim al utilizării pulberii de sodă poate fi obținut numai prin combinarea acesteia cu alte metode. De exemplu, după baie, puteți efectua exerciții speciale sau puteți utiliza o pompă de vid, extensor. Acest lucru nu numai că va consolida rezultatul, ci îl va îmbunătăți semnificativ.

Precauții la utilizarea bicarbonatului de sodiu

Cum să vă măriți penisul cu bicarbonat de sodiu? Acționați nu numai în mod regulat, ci și cu atenție! În acest caz, veți obține dimensiunea dorită și veți evita complicațiile.

sifon și miere pentru mărirea penisului

Mai jos sunt recomandările care trebuie urmate de fiecare reprezentant al sexului puternic care decide asupra unui astfel de experiment:

 • Un sentiment al proporției este mai presus de toate. Nu folosiți excesiv bicarbonat de sodiu pentru penis și frecați-l de mai multe ori pe zi, altfel veți avea roșeață și arsuri severe.
 • Dacă aveți o reacție alergică la aceasta sau la orice altă componentă, aveți grijă suplimentară și aplicați mai întâi produsul pe o zonă mică a pielii.
 • Nu aplicați bicarbonat de sodiu pe pielea deteriorată, cu zgârieturi, ciuperci sau iritații. În caz contrar, deteriorarea penisului se va agrava și veți avea nevoie de ajutorul unui medic.
 • Nu frecați soda de mărire prea agresiv, încercați să nu atingeți capul și membrana mucoasă a penisului.
 • Nu utilizați un produs expirat. Pe lângă faptul că este inutil, poate provoca reacții epidermice nedorite și alergii. Nu utilizați un produs cu o culoare suspectă și un miros neplăcut.
 • Dacă aveți deformări congenitale patologice ale penisului, astfel de tehnici sunt, de asemenea, interzise.
 • Înainte de a intra în practică, învățați teoria. Materialele video vă vor ajuta în acest sens, în care proporțiile, timpul procedurii și alte nuanțe sunt indicate în detaliu.

Efecte secundare

Cele mai frecvente efecte secundare includ următoarele:

 • Reacții alergice (în cazuri rare, atunci când sunt administrate pe cale orală, apar forme severe cu edem sever și depresie respiratorie, într-o astfel de situație, chemați imediat asistență medicală urgentă).
 • Roșeață ușoară și umflarea organelor genitale (acest lucru este complet normal și dispare în decurs de jumătate de oră).
 • Ingestie - scaune supărate, arsuri la stomac, flatulență și distensie a regiunii peritoneale.
 • Senzații dureroase, arsuri ale penisului (cel mai adesea membrana mucoasă).
 • Disfuncție erectilă, probleme de potență.
 • probleme cu potența datorită utilizării bicarbonatului de sodiu
 • Durere în timpul actului sexual.
 • În cazuri rare - apariția venelor de păianjen în zona inghinală.
 • În caz de deteriorare, se poate alătura o infecție secundară, care este însoțită de erupții cutanate, descărcare purulentă și disconfort la urinare.

Opiniile specialiștilor și bărbaților

În ceea ce privește metoda de mărire a penisului cu ajutorul sifonului, se pot găsi atât păreri pozitive, cât și negative ale medicilor și ale pacienților înșiși. Dar majoritatea bărbaților observă încă un efect bun din utilizarea bicarbonatului de sodiu.

Potrivit pacienților, această metodă de mărire ajută la creșterea demnității masculine cu 1 cm mai lungă deja la o lună după prima utilizare. Opiniile medicilor sunt împărțite, unii sunt categoric împotriva utilizării sifonului, alții susțin bărbații în acest sens. Dar toți medicii și pacienții sunt de acord în aceeași opinie - un hobby pentru un produs cu sodă este plin de consecințe negative asupra sănătății.

Am studiat metoda de mărire a penisului cu sifon de mult timp. Nu sunt un oponent înflăcărat al acestei metode. Produsul vă permite într-adevăr să normalizați circulația sângelui în zona pelviană, să eliminați toxinele și să îmbunătățiți procesele metabolice. Corpurile cavernoase ale penisului sub influența sifonului sunt mai bine umplute cu sânge și se întind în timp.

Dar nu vă sfătuiesc să utilizați tehnica ca modalitate principală de mărire a penisului. Trebuie combinat cu alte opțiuni de terapie. Recomand pacienților mei să prefere prelungirea penisului cu ajutorul diferitelor dispozitive și suplimente alimentare.

Mărirea penisului cu bicarbonat de sodiu mi-a părut la început o cale dubioasă. Dar în război, toate mijloacele sunt bune, așa că am decis să încerc. Pentru aceasta, am ales metoda externă de utilizare a bicarbonatului de sodiu: masaj, loțiuni, comprese. A trecut o lună de la prima utilizare, iar primele îmbunătățiri sunt deja vizibile, penisul a devenit cu 1 cm mai lung. Voi continua în același spirit.

Metoda de mărire a penisului cu sifon este o metodă eficientă, dar necesită o îngrijire specială atunci când este aplicată. Dacă procedurile sunt efectuate corect, rezultatul nu va întârzia să apară.

Un penis scurt este o sursă de complexe, din cauza acestuia, relațiile dintre parteneri se prăbușesc, un om se confruntă cu un disconfort psihologic constant. Pentru a obține recunoașterea din partea femeilor și a scăpa de nemulțumirea față de dimensiunea penisului, o persoană este pregătită pentru orice, până la experimentele de acasă.

Medicina tradițională oferă o varietate de soluții la această problemă, dintre care una este utilizarea bicarbonatului de sodiu obișnuit. Această opțiune este relativ nouă, dar a primit deja recenzii pozitive de la bărbați și medici. Cu toate acestea, mulți sunt încă sceptici cu privire la acest lucru, deoarece nu cred că carbonatul de sodiu poate afecta dimensiunea penisului. Prin urmare, pacienții apelează din ce în ce mai mult la medici cu întrebarea dacă este cu adevărat posibil să măriți penisul cu ajutorul sifonului sau este totul o farsă.