Tehnici de mărire a penisului

Mărimea penisului unui bărbat este o chestiune de mândrie: cu cât este mai mare, cu atât este mai încrezător reprezentantul sexului mai puternic. Dar ce zici de tipii aceia al căror volum și lungime a penisului lasă mult de dorit? Astfel de bărbați caută o metodă sau mijloace de mărire a penisului, care să-i aducă mai aproape de parametrii prețuiți și să-și sporească stima de sine. Există mai multe astfel de tehnici, și care dintre ele să aleagă depinde de preferințele personale ale persoanei.

fata măsoară dimensiunea penisului unui tip

Masaj și exerciții pentru mărirea penisului

Cel mai fiabil și eficient mod de a mări penisul este un masaj al penisului folosind o tehnică specială. Se numește „jelqing", care înseamnă „muls" în engleză. Această metodă eficientă este cunoscută de câteva secole, ceea ce confirmă eficacitatea acesteia. Rezultatul cu efectuarea regulată a anumitor acțiuni va fi vizibil în 2-3 săptămâni și nu va consta doar într-o creștere a volumului penisului.

Important!!!Spre deosebire de alte tehnici non-radicale, jelqing are un avantaj foarte semnificativ - chiar și după încetarea exercițiului, rămâne dimensiunea crescută a penisului, adică retragerea în această metodă este foarte nesemnificativă.

Masajul penisului este marcat cu următoarele rezultate:

 • prelungirea penisului și creșterea volumului acestuia;
 • erecție crescută;
 • libidoul crescut;
 • prevenirea bolilor sistemului reproductiv.

Începând să crească demnitatea cu metoda de auto-masaj, ar trebui să o faceți în mod regulat timp de câteva luni. Apoi, rezultatele vor fi decente și vor dura mult timp. Tehnica jelqing este foarte simplă și ușor de stăpânit. Înainte de a începe exercițiile, zona inghinală ar trebui să fie bine încălzită. Acest lucru se poate face cu ajutorul unei băi sau a unui duș fierbinte, a unei vizite la saună sau puteți pur și simplu să vă înfășurați un prosop cald în jurul coapselor pentru câteva minute. În mod ideal, orice masaj trebuie efectuat după procedurile de apă.

Important!!!O condiție prealabilă pentru un masaj de succes este intimitatea. Înainte de a începe procedura, trebuie să vă asigurați că nimeni nu va deranja pacientul în timpul procedurii: gospodării, apeluri telefonice, cunoscuți și vecini. Doar relaxându-vă și acordându-vă cursurile, puteți obține un efect eficient.

Tehnica auto-masajului

Când corpul este încălzit și bărbatul este dispus să facă o procedură plăcută, puteți începe jelqing-ul. Pentru a face acest lucru, penisul trebuie adus într-o stare semi-erectă: penisul trebuie să se ridice la jumătate. Este imposibil să se aducă penisul în deplină pregătire pentru luptă: în timpul masajului, penisul se va întinde și, odată cu acesta, arterele sanguine. Dacă acestea din urmă sunt complet umplute cu sânge, există riscul deteriorării sau ruperii. Prin urmare, atunci când este supraexcitat, ar trebui să fiți distras puțin, astfel încât erecția să dispară. Apoi, un lubrifiant este aplicat pe mâini sau organe genitale.

Acesta poate fi un lubrifiant vândut la farmacie sau magazin, ulei de masaj sau un produs special pentru mărirea penisului. În ultimă instanță, va fi o cremă obișnuită pentru bebeluși. Principala condiție este ca lubrifiantul să fie hipoalergenic și să hidrateze suficient pielea. Sarcina sa principală este de a facilita mișcările mâinilor și de a preveni posibile vătămări și deteriorări ale penisului.

Important!!!Nu utilizați ca lubrifiant săpun, gel de duș, șampon sau produse de curățat pentru uz casnic. Aceste produse au o aciditate diferită de aciditatea pielii, ceea ce va duce la descuamare și roșeață a pielii, erupții cutanate și, în cazuri grave, arsuri chimice ale pielii penisului.

Acum puteți începe masajul. Se execută astfel:

 1. Cu mâinile calde lubrifiate, trebuie să apucați penisul astfel: faceți un inel din index și degetul mare și plasați-l la rădăcina penisului.
 2. Palma cealaltă mână este plasată pe capul penisului.
 3. Inelul degetelor este strâns strâns și tras de capul penisului, atrăgând astfel demnitatea în sine.
 4. La cap, mâna este relaxată și cu o mișcare mângâiată a palmelor, o cobor din nou până la rădăcina penisului.
greutate suspendată pentru mărirea penisului

Aceste exerciții trebuie efectuate în decurs de 10-15 minute. Dacă în timpul masajului există o erecție completă, este necesar să luați măsuri pentru ao reduce. Mâinile pot fi schimbate periodic, astfel încât să nu obosească. Cu exercițiile zilnice timp de o lună, se pot observa modificări semnificative ale dimensiunii bărbăției. Îmbunătățirea aportului de sânge va ajuta nu numai la întinderea corpurilor cavernoase ale penisului (datorită căreia acesta va crește), ci și la eliminarea congestiei din bazinul mic, care va preveni prostatita, adenomul de prostată și multe alte boli ale sistemului reproductiv în barbati.

Tehnica de ponderare suspendată

Un alt mod antic de a ajuta la creșterea dimensiunii organului principal masculin este prin agățarea unei încărcături de acesta. Această metodă este comună în rândul popoarelor din Africa: o greutate este legată de penisul băiatului și el merge cu el până ajunge la maturitate. În fiecare an, greutatea încărcăturii crește și, până când un tânăr devine adult, penisul său atinge o dimensiune impresionantă. Astăzi, orice om poate folosi această tehnică dacă este familiarizat cu nuanțele acestei proceduri. Dezavantajul acestei tehnici poate fi considerat faptul că metoda nu poate decât să prelungească demnitatea, dar nu o poate face mai groasă.

Înainte de a începe să efectuați această procedură, ar trebui să studiați cu atenție nuanțele și caracteristicile acesteia, deoarece metoda este traumatică. El, ca și alte metode non-radicale de mărire a penisului, necesită regularitate și sistematicitate.

Important!!!Ar trebui să începeți cu o greutate minimă și să vă ascultați cu atenție sentimentele. Dacă există disconfort sau durere, greutatea trebuie redusă. Dacă încărcătura este purtată fără disconfort, aceasta poate fi mărită.

Înainte de a începe să atârnați, ar trebui să încălziți sau să încălziți zona inghinală. În acest scop, este adecvat jelqing efectuat timp de 3-5 minute. Dispozitivul la care este atașată greutatea poate fi achiziționat într-un magazin specializat - nu se recomandă realizarea acestuia din mijloace improvizate. Întotdeauna trebuie să începeți cu greutatea minimă care vine cu dispozitivul, iar atunci când sarcina încetează să acționeze, aceasta este schimbată cu una mai grea. Când timpul alocat pentru transportarea încărcăturii expiră, dispozitivul este îndepărtat și se efectuează din nou un masaj, de această dată liniștitor. Această metodă este destul de periculoasă, iar rezultatul utilizării sale trebuie așteptat mult timp. Cursurile trebuie efectuate zilnic, crescând treptat nu numai sarcina, ci și durata de transport a sarcinii. Pentru a apropia rezultatul dorit, dispozitivul poate fi purtat nu numai în poziție verticală, ci și culcat, schimbând periodic poziția corpului și așezat. Toate aceste dificultăți îi sperie de obicei pe reprezentanții sexului mai puternic și preferă metode mai eficiente și mai ușoare pentru a-și spori demnitatea.

Aplicarea dispozitivelor speciale

extensor de mărire a penisului

O alternativă la greutățile agățate este purtarea unui extensor. Acesta este un mod modern de prelungire și creștere a volumului penisului, care este conceput luând în considerare toate dezavantajele metodei anterioare. Pe lângă faptul că apar atât prelungirea, cât și îngroșarea penisului, posibilitatea rănirii la utilizarea extensorului este minimă - există un risc numai dacă instrucțiunile de utilizare nu sunt respectate.

Pentru astăzi au fost dezvoltate trei tipuri de extensii:

 • loopback;
 • talie;
 • universal.

Un alt avantaj al extensorului este accesibilitatea sa: prețul acestor dispozitive este accesibil pentru fiecare om. Primele rezultate din utilizarea dispozitivului vor fi vizibile în câteva săptămâni după prima procedură. Purtând dispozitivul timp de 5 - 6 ore pe zi, puteți mări penisul cu câțiva centimetri și puteți consolida acest rezultat mulți ani. Explicația acestui rezultat este simplă: după întindere, țesuturile devin acoperite cu celule noi, ceea ce face posibilă obținerea unor dimensiuni noi. O greșeală la utilizarea dispozitivului este strângerea prea strânsă. Acest lucru nu merită făcut, deoarece fluxul de sânge este ciupit și efectul dorit nu are loc. De asemenea, o clemă slăbită nu este acceptabilă, deoarece acest lucru poate duce la pierderea extensorului atunci când este purtat.

mărirea penisului cu un extensor

Crestăturile de pe dispozitiv vor ajuta la determinarea „mediei de aur": pe ele merită să remediați dispozitivul. Merită să începeți de la primele semne, trecând în cele din urmă la crestăturile îndepărtate. Extensorul este purtat câteva ore, dar trebuie îndepărtat periodic: timpul optim pentru purtare și odihnă este de o oră și 15 minute. Dacă dispozitivul este utilizat conform instrucțiunilor, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Indiferent de modul în care un bărbat decide să-și mărească penisul, acesta poate fi completat cu produse cosmetice speciale. De obicei este achiziționat cu dispozitive de alungire. Acestea pot fi creme sau unguente pe bază de ingrediente care îmbunătățesc fluxul sanguin. Odată cu aplicarea lor individuală, efectul va trebui să aștepte mult timp, dar sunt destul de capabili să completeze eficient masajul sau extensorul.