Cum ajută bicarbonatul de sodiu la creșterea demnității bărbaților?

bicarbonat de sodiu pentru marirea penisului

Mulți bărbați nu sunt în mod categoric mulțumiți de dimensiunea penisului lor și de aceea caută o varietate de modalități de a-l mări. Pe net puteți găsi un număr mare de tehnici și rețete cu o varietate de ingrediente care promit să crească falusul.

Multe dintre ele sunt pur și simplu inutile, iar unele pot provoca chiar daune ireparabile. De aceea, nu ar trebui să aveți încredere necondiționată în astfel de informații, trebuie să le verificați cu atenție și să vă consultați cu medicul dumneavoastră.

Adesea pe Internet puteți găsi informații că cu ajutorul sifonului puteți crește organismul. Este chiar așa și sifonul ajută la creșterea falusului chiar și cu câțiva centimetri?

Merge metoda?

Mărirea penisului cu sifon este o metodă comună. Puteți găsi multe rețete și metode pe Internet, citiți recenziile bărbaților - dar merită să aveți încredere în toate acestea? În primul rând, este necesar să înțelegem modul în care soda afectează organismul.

Trebuie spus imediat că efectul sifonului asupra creșterii celulelor nu a fost studiat în niciun fel, prin urmare este pur și simplu imposibil să spunem cu 100% certitudine că această substanță este capabilă să crească demnitatea bărbaților de mai multe ori.

Potrivit internetului, sifonul este un remediu unic care poate vindeca aproape toate bolile, inclusiv utilizarea lui pentru a crește dimensiunea. De fapt, sifonul are anumite calități pozitive, dar nu va afecta în niciun fel creșterea falusului, efectul său va fi complet diferit.

Soluția de sifon ajută la gastrită, face față gâtului inflamat și este folosită pentru a clăti gura. Dar dimensiunea penisului?

Nu există nicio modalitate de a crește cu adevărat un penis cu bicarbonat de sodiu - nici o singură metodă găsită pe Internet sau în orice altă sursă nu va funcționa. Soda pur și simplu nu este capabilă să prelungească sau să mărească diametrul penisului.

Cu toate acestea, această substanță este foarte utilă pentru corpul masculin, dar trebuie să știți cum și când să o utilizați, în ce doze.

Soda crește vizual dimensiunea datorită faptului că este capabilă să mărească circulația sângelui și să dilate vasele de sânge. Există și rețete cu sifon care vor ajuta la eliminarea toxinelor din organism și datorită acestui fapt, potența crește. Pentru ambii parteneri, este posibil să aveți impresia că acest instrument a ajutat cu adevărat la creșterea organului cu câțiva centimetri, dar efectul va fi de scurtă durată tocmai datorită eliminării toxinelor și creșterii fluxului sanguin.

Dacă folosești rețete cu sifon împreună cu alte metode care ajută și la îmbunătățirea fluxului sanguin și au un efect benefic asupra sănătății bărbaților, atunci în acest caz poți obține cu adevărat rezultate decente.

Instrucțiuni pentru zoom

Experimentarea cu sifon în cantități nelimitate cu siguranță nu merită, dar puteți încerca. Soda crește potența la bărbați dacă este administrată pe cale orală. Soluția de sifon este capabilă să elimine substanțele toxice și să aibă un efect benefic asupra sănătății bărbaților. Pregătirea soluției este simplă - aveți nevoie de o lingură de ceai și un pahar cu apă caldă.

Se dizolvă pulberea în apă și se bea un pahar pe zi, timp de 14 zile, pe stomacul gol. După un astfel de curs, există o creștere a erecției, durata actului sexual crește. Nu trebuie să beți soluția mai mult de două săptămâni, trebuie să faceți o pauză. În caz contrar, puteți face indigestie sau pur și simplu puteți arde tractul gastrointestinal.

O altă rețetă pentru mărirea penisului cu sifon, care este populară pe net, dar este inutilă, este pasta de sifon. Această procedură se efectuează dimineața și seara. Mai întâi trebuie să pregătiți pastele în sine - pentru a face acest lucru, amestecați pudra și puțină apă pentru a obține un amestec similar ca consistență cu smântâna. O pastă este aplicată pe un organ genital curat și frecată în el cu mișcări moi. Procedura trebuie efectuată cu atenție pentru a nu deteriora pielea delicată a penisului.

Acest curs trebuie finalizat în termen de o lună. Se observă că masajul cu pastă de sodă îmbunătățește circulația sângelui și, ca urmare, circulația sanguină crește. Nu este recomandat să facă un astfel de masaj pentru cei alergici la bicarbonat de sodiu, nici dacă există răni și leziuni ale pielii pe penis.

Dacă sunteți angajat în exerciții speciale pentru mărirea penisului și există, de asemenea, un număr mare de ele, atunci în acest caz, înainte de cursuri, puteți face o baie cu sifon. Astfel de băi sunt eficiente și pentru creșterea actului sexual prelungit, dar trebuie făcute imediat înainte de sex - aproximativ o jumătate de oră. A face o baie este, de asemenea, simplu - aveți nevoie de o linguriță de sifon pentru un pahar cu apă caldă, care este bine amestecată în lichid. Penisul este scufundat în soluție și ținut timp de 10 minute. Soda afectează potența și erecția, dă elasticitate falusului.

baie de sifon pentru marirea penisului

O altă metodă de mărire a penisului este compresa. Din nou, trebuie să pregătiți o soluție - o lingură de bicarbonat într-un pahar cu apă. Un bandaj sau tifon este umezit cu o soluție și înfășurat în jurul penisului pe toată lungimea sa, inclusiv pe cap. O astfel de compresă este păstrată timp de 15 minute, bărbatul în acest moment ar trebui să fie complet relaxat.

Adesea, soda cu miere este folosită pentru a mări penisul. Puteți prepara un amestec pentru administrare orală. Se iau o parte de sifon și trei părți de miere, amestecate. Luați pe cale orală de două până la trei ori pe zi, în timpul meselor. Un astfel de medicament crește, de asemenea, potența, dar trebuie luat în mod regulat timp de o lună, dar cu întreruperi - 7 zile de la internare, aceeași cantitate de pauză și apoi repetată.

Pentru a extinde vasele de sânge ale penisului, puteți pregăti un unguent care va trebui frecat în penis. Pentru a-l prepara ai nevoie de 2 linguri de miere si o lingura de bicarbonat de sodiu.

Adăugați puțină apă pentru a face o pastă. Frecați în timp ce faceți un duș, trebuie acordată mai multă atenție capului penisului.
În următoarea rețetă, ingredientele sunt destul de extreme - un asterisc și sifon. Utilizarea unui astfel de amestec poate provoca iritații și dureri severe, așa că nu riscați în mod nerezonabil! Pentru a pregăti unguentul, aveți nevoie de o lingură de sifon și puțin balsam - de mărimea unui cap de chibrit.

Frecați înainte de a face duș. Este imperativ să clătiți bine penisul după un astfel de unguent și în niciun caz să nu faceți sex imediat - îi veți oferi partenerului o experiență cu adevărat de neuitat sub formă de arsură și durere. Acest unguent acționează și pentru a crește circulația sângelui și vasodilatația.

Masuri de precautie

Înainte de a utiliza orice rețetă, este indicat să consultați un medic, deși orice specialist nu va aproba astfel de metode de mărire a penisului. Nu este recomandat pentru adolescenți.

Respectați cu atenție doza, nu folosiți multă pulbere deodată, atât pentru administrare orală, cât și pentru prepararea unguentelor. Dacă utilizați un unguent cu sifon și alte componente, nu exagerați, nu provocați răni.

După aplicarea compreselor, unguentelor, este necesar să clătiți bine organul pentru a preveni iritația.

Efecte secundare

Dacă vorbim despre efectele secundare care pot apărea la utilizarea unor astfel de metode și rețete, atunci acestea pot fi reacții alergice și iritații, microtraumatisme la nivelul penisului. Odată cu ingestia constantă a unei soluții concentrate de bicarbonat de sodiu, pot apărea probleme cu tractul gastrointestinal. Nu te lăsa prea dus de rețete pentru creșterea acasă, soda este încă o substanță chimică.

Alte tehnici

Puteți folosi și alte metode în paralel cu astfel de rețete, care, dacă nu măresc penisul, vor avea un efect benefic asupra potenței masculine. Astfel de metode includ utilizarea unui extender sau a unei pompe de vid, un masaj special jelqing (masturbare). Merită să acordați suficientă atenție nutriției - produsele pentru sănătatea bărbaților ar trebui să fie cât mai sănătoase posibil, să conțină toate vitaminele și mineralele.

Indiferent dacă este adevărat sau nu - mărirea penisului cu sifon, depinde de tine. Din punct de vedere științific, nu există dovezi că penisul poate fi mărit în lungime și diametru în acest fel, dar bicarbonatul de sodiu poate avea un efect pozitiv asupra performanței sexuale, dar numai dacă este folosit corect și în cantitățile recomandate.