Cum să măresc dimensiunea penisului

Evoluția unui bărbat, ca și naționalitatea sa, nu afectează dimensiunea penisului

În efortul de a scăpa lumea de catastrofele asociate cu sindromul penisului mic, medicii au realizat o serie de studii și lucrări academice. Au adunat două duzini de bărbați din toată lumea, inclusiv negrii, asiatici, și și-au măsurat penisul. Drept urmare, lungimea a 90% dintre subiecți s-a încadrat în intervalul 12-16 cm, iar cei norocoși cu un instrument mai mare de 20 cm au reprezentat 1%.

Pentru a intra în acest procent, trebuie să vă gândiți la metode de mărire a falusului. Vă vom spune cum să reușiți pe această cale dificilă și vă vom oferi câteva recomandări modeste.


Este posibil să se schimbe parametrii penisului

Un membru este un lucru subțire. Mărimea sa nu se corelează în niciun fel cu toți ceilalți parametri ai corpului, cum ar fi dimensiunea nasului, picioarelor, brațelor, înălțimea, greutatea.Nu depinde de naționalitate, rasă, dar poate fi mărită cu succes. O serie de dispozitive speciale, tehnici, nutriție adecvată și suport suplimentar funcționează pentru aceasta. Creșterea are loc în lungime și circumferință.

Cum este procesul de corectare a țesuturilor organelor

Un impact vizat asupra falusului duce la o creștere a masei penisului. Țesutul spongios este implicat în proces, coaja (tunica) este întinsă treptat. Drept urmare, el se transformă într-un obiect drăguț, foarte atractiv pentru femei.

Corecția se bazează pe:

  • tehnici vasculare- antrenamentul duce la umflarea trunchiului, efectul asupra vaselor. Sarcinile sunt determinate pe baza tipului de echipament, a obiectivelor stabilite. Acest grup include jelq, pompă, clemă;
  • tehnici de tragere- dați extensie în lungime. Acest lucru se realizează prin purtarea unui ex, targă, întindere manuală, suspensie;
  • efect auxiliar asupra organismului- masaj, plante medicinale, vitamine, geluri, creme, bai.

Să amintim calea chirurgicală radicală. Numele lui este ligamentotomie. Operația este făcută de oricine cu nivelul corespunzător de sănătate.

Cum să acționezi acasă

Familiarizați-vă cu cele mai bune practici care funcționează pentru creștere. Ei sunt cei care te vor face să țipi de fericire după câteva luni de antrenament.

jelqing

tehnica de mărire a penisului jelqing acasă

Aceasta este cea mai bună tehnică manuală. Jelq este uscat și umed, care se distinge prin prezența lubrifierii. Antrenamentul pompează o cantitate mare de sânge în trunchi. Daune controlate duce la o creștere a grosimii și lungimii, sau la ambele efecte împreună. După câteva luni de exercițiu, vei obține + 0, 5 cm în lungime, + 2-3 mm în circumferință.

întinderea

Întinderea manuală va permite unui bărbat să mărească dimensiunea penisului în lungime

Un alt mod de a o face manual. Aceasta este o bază excelentă pentru creștere, pregătire pentru întinderea mușchilor și ligamentelor. După antrenamentul manual, este ușor să aduceți penisul să progreseze cu sarcini de șoc. Principala creștere este pe lungime. Există întinderi A, V, simple, inverse, BTS. După șase luni de exerciții, vei obține un plus de încredere de la 2 la 4 cm.

Ce pastile să folosești

Farmaceutica se referă la metode auxiliare de creștere. Suportul dă tonus, restabilește rapid corpul, crește fluxul sanguin. La pubertate funcționează agenți hormonali mai serioși.

Acordați atenție preparatelor din plante care cresc libidoul, rezistența în coit, gradul de erecție. Datorită aportului complet de sânge, ele măresc vizual penisul.

Pastilele vor ajuta în cazul diferitelor huliganism erotic. Principalul lucru este să luați pilula la timp.

Exerciții și masaje acasă

Masajul stimulează perfect circulația sângelui. Ar trebui început cât mai devreme posibil, în timp ce țesuturile sunt elastice, iar celulele falusului sunt cât mai pregătite pentru regenerare.Setul durează aproximativ 30 de minute. Tehnica este prietenoasă cu alte metode de influență.

Exercițiile suplimentare întind puternic corpurile cavernoase, fibrele diagonale ale tunicii. Acest lucru oferă o eficiență ridicată. Lungimea, capul, circumferința crește. Atenție la tehnica frânghiei, compresia impulsului, Sponge Squeeze.

Ierburi, decocturi și infuzii pe bază de acestea

Ierburile vindecătoare vor face antrenamentele de mărire a penisului mai eficiente

Plantele și medicamentele pe bază de acestea acționează în cel mai natural mod. Ei știu să elimine cauzele impotenței, să îmbunătățească performanța la antrenament, să mărească rezistența. Un alt lucru important esteactiune asupra metabolismului si colesterolului. Este esențial pentru producerea corectă a testosteronului.. Cele mai bune plante medicinale: epimedium, ginseng, Eurycoma longifolia.

Ajută sifon

Sifonul obișnuit poate albi lucrurile, dinții, poate îndepărta petele și poate mări penisul. Această superputere se bazează pe îmbunătățirea circulației sângelui. Este suficient să atragi pudra albă pentru băi sau masaj. Măsura este temporară, dar va ajuta într-un moment picant.

Prelungitor sau targă

Targa pentru intindere la domiciliu lungimea penisului

Prelungitoarele de vid și mecanice funcționează pe principiul tragerii tijelor. Aparatul de compresie-distragere funcționează exact la fel atunci când întindeți membrele rupte. Dacă corpurile cavernoase și tunica albuginea sunt întinse pentru o lungă perioadă de timp, acest lucru va stimula creșterea țesuturilor.Purtați dispozitivul 6-8 ore pe zi.După un an de antrenament, vei observa o creștere a lungimii cu 30% față de original.

Practic, se produc brancardiere cu vid. Acesta este un sistem de centură puternic care trebuie înfășurat în jurul șoldurilor cu o curea, fixând elementele de fixare pe cap. Strângând lungimea centurii, veți obține forța de întindere dorită. Analogul direct al extenderului oferă un plus în lungime.

Impactul real al pompei

Pompa de vid va oferi unui bărbat creșterea penisului în lungime și lățime

Pomparea este cea mai bună tehnică. Funcționează atât pentru a preveni congestia, cât și disfuncția erectilă. Baloanele de apă și aer asigură o sarcină asupra sistemului circulator al trunchiului. Întinderea implică tunica și corpul spongios. Ca urmare, există o creștere constantă pe toate fronturile.

În materie de creștere, probele de aer dau rezultatul maxim. Nu uitați să alegeți mărimea potrivită, altfel va trebui să fiți trist de dezamăgire.

Creme, geluri și spray-uri

Există spray-uri care îmbunătățesc fluxul de sânge în penis în timpul exercițiilor fizice

Aceasta este o modalitate de ajutor. Gelurile, spray-urile și cremele îmbunătățesc alimentarea cu sânge, asigură o încălzire completă, protejează vasele de sânge, capilarele de cheaguri de sânge și leziuni. Există medicamente care accelerează vindecarea rănilor, stimulează metabolismul, regenerarea celulară. Toate acestea funcționează, darfără pregătire, un astfel de sprijin nu funcționează.

Cel mai rapid și mai ușor mod - duze

Diverse duze vor ajuta la creșterea temporară a dimensiunii penisului

Jucării - duzele oferă o creștere instantanee de la 2 la 10 cm. În plus, ele diluează perfect cercul obișnuit de senzații drăguțe. Modelele sunt diferite - realiste sau fanteziste, cu stimularea personală, a unui partener, cu sau fără vibrație. Cu toate acestea, aceasta este o măsură temporară care va funcționa numai în timpul sexului.

Recenzii despre bărbați

Surprindeți recenziile norocoșilor care au reușit să meargă pe această cale fermecatoare.

  • „În tinerețe, eram foarte îngrijorat de dimensiunea mea, îmi era jenă să merg unde aș putea fi goală. La început, am încercat tehnici speciale de yoga, wu-shu. Degeaba. Un an mai târziu, mi-am cumpărat un fost. Destul de ciudat, bunicul meu m-a condus la asta. În Uniunea Sovietică, el a stat la originile sexologiei și a tratat serios, științific această problemă.

    După o lună de purtare, procesul poper. În a treia lună am adăugat o pompă, am făcut exerciții și mi-am cumpărat o cremă pentru îmbunătățirea circulației sângelui. Zilele trecute am depășit jalonul semestrial. Rezultat: creștere încrezătoare în lungime +4, 1 cm, creștere în circumferință +1, 3 cm.

  • „M-am uitat cu tristețe la 12 cm până la 25 de ani. Când aniversarea a lovit, am început să lucrez pentru rezultat. Am început, desigur, cu jelq. Băieții de pe forumuri au ajutat la elaborarea unui program pentru un tânăr luptător. După 6 săptămâni, am început să adaug stretching, un cuier.

    Folosesc în mod regulat geluri și creme. Până acum am câștigat 2 cm în 4 luni de construcție a penisului. Nu plănuiesc să mă opresc, vreau să cresc până la 16 cm.

Concluzie

Vă avertizăm că nu există modalități magice de a crește penisul. Toate tehnicile, simulatoarele necesită o muncă grea și sistematică. Aveți răbdare, începeți cu programe pentru începători, creșteți treptat sarcina, veți crește zi de zi.