Cum să crești un membru în volum. Doar căi reale și eficiente

O pula mare este rezultatul tehnicilor de îngroșare

Mulți bărbați sunt interesați de mărirea penisului.Practica confirmă că este posibilși există unele metode care nici măcar nu vor cere bărbatului să părăsească casa și să plătească pentru asta.

Fiecare dintre metodele de îngroșare trebuie luată în considerare mai detaliat. Luând în considerare avantajele lor, cântărește avantajele și dezavantajele uneia sau alteia opțiuni și ia o decizie finală.Când să o faci

Înainte de a vorbi despre cum să creșteți penisul în diametru, merită să specificați indicațiile pentru astfel de manipulări.

 • Primul indiciu- diametru insuficient, care nu permite obținerea plăcerii în timpul sexului și interferarea cu actul sexual.
 • Al doilea- nemulțumirea emoțională și psihologică cu diametrul, care a provocat izolare și probleme în sfera sexuală a vieții de zi cu zi.

Ambele indicații se aplică tuturor variantelor de îngroșare a penisului.

Deși motivul modificării lățimii penisului nu limitează modul în care se poate obține rezultatul, există o limitare care cu siguranță nu va permite efectuarea operației.
Această limitare este consilierea psihologică. Dacă un lucrător medical constată că problema este în perceperea detaliilor proprii ale corpului. Un bărbat nu va fi mulțumit nici măcar cu un rezultat excelent, nici un singur chirurg nu va întreprinde operația. DARo astfel de consultare este obligatorie.înainte de a discuta despre intervenţia chirurgicală.

Cum să mărești un penis în diametru: moduri reale

O femeie va fi uimită de dimensiunea penisului tău

Enumerăm mai multe opțiuni pentru mărirea penisului în diametru:

 • Cremele - precum unguentele, gelurile și spray-urile, sunt reprezentate de un set natural de ingrediente, cel mai adesea acestea sunt substanțe aproape transparente sau albicioase.
 • Unguentele sunt remedii incolore sau albicioase care vizează nu numai îngroșarea, ci și efecte suplimentare precum sensibilitatea crescută;
 • Gelurile sunt substanțe transparente sau ușor neclare, majoritatea inodore sau cu o ușoară aromă a ingredientelor;
 • Spray-urile sunt substanțe incolore, în mare parte inodore;
 • Exercițiile sunt ușor de făcut acasă. Sunt executate simplu, manual;
 • Pompele sunt un dispozitiv ușor disponibil, achiziționat atât online, cât și în magazinul intim de bunuri din oraș;
 • Accesorii - la fel ca pompele sunt ușor de găsit în sex shop-uri. Cu toate acestea, spre deosebire de pompe, acestea nu dau un efect pe termen lung, ci doar vă permit să obțineți îngroșarea și alungirea organului în timpul sexului;
 • Operația este cea mai dovedită metodă care necesită bani și pregătire morală serioasă.

Fiecare dintre aceste opțiuni este benefică în felul său.

Esența metodelor și avantajele acestora

Creme, unguente și geluri

Îngroșarea penisului cu creme, unguente, geluri, spray-uri și tablete poate fi combinată într-un singur grup de produse aplicate superficial, adică pe piele. Toate sunt împărțite condiționat în trei grupuri:

 • Pe termen scurt, efectul lor se observă exclusiv în timpul sexului și se aplică numai înainte de debutul intimității;
 • Lung, care dau rezultate pentru un timp semnificativ, sunt adesea folosite in cursuri de cel putin o luna;
 • Auxiliar, astfel de substanțe vă permit să sporiți efectul exercițiilor, pompelor sau masajelor și sunt utilizate numai în combinație cu astfel de metode.

Principiul de acțiune pentru astfel de medicamente este aproape acelașicare vizează dilatarea vaselor penisului.Fluxul sanguin crește și corpurile cavernoase se extind. Acest lucru dă un efect de îngroșare.

Avantajul incontestabil al gelurilor, cremelor, unguentelor, spray-urilor este că se aplică pe piele și se absorb rapid. Nu trebuie să petreceți minute lungi de frecare pentru aplicarea lor.Nu lasă urme pe exterior.

Exerciții

Exercițiile sunt diverse, iar pentru acei bărbați care aleg acest răspuns la întrebarea „cum să măresc volumul penisului", se deschid o mulțime de opțiuni pentru acțiuni ulterioare.

De exemplu, există un exercițiu similar cu mulsul (jelqing). Pentru el, un bărbat cautăstarea semi-erect a penisuluiși îl strânge cu degetul mare și arătătorul, închise sub formă de inel, în jurul rădăcinii.

Tehnica Jelqing va ajuta la creșterea penisului

Încet, el face o mișcare spre cap, crescând treptat presiunea degetelor. Deja aproape de cap de schimbare a mâinii. Astfel deprocedura este simplă și nu durează mai mult de 10-15 minute.

Există un alt exercițiu, nu mai puțin simplu, care durează doar 5 minute. Are scopul de a îngroșa capul și tija penisului. Cu o mână, bărbatul apucă penisul de la rădăcină, iar cu degetul mare și arătător, de asemenea, închise într-un inel, ca la primul exercițiu, fixează zona de sub cap. Apoi trage membrul în jos, la dreapta, la stânga. Este important să nu existe senzații dureroase.

Avantajul exercițiului este că nu necesită nicio investiție de bani.Iar timpul petrecut pentru implementarea lor este suficient de scurt și nu va pune mari probleme în construirea unui program zilnic.

Utilizarea pompei garantează o creștere a dimensiunii penisului

Pompe

Pompele sunt pompe, al căror rezultat se realizează prin crearea unui vid în jurul penisului, care crește fluxul de sânge către acesta și provoacă expansiunea corpurilor cavernosi din cauza multitudinii de vase de sânge.

Aceste dispozitive sunt destul de ușor de utilizat. Se pune pompa pe penis, se fixează, apoi cu ajutorul unei pere se injectează presiune negativă în el. În același timp, manometrul nu vă va permite să vă lăsați duși și să provocați durere, deoarece cu acesta puteți urmări cu ușurință nivelul de presiune necesar.

Avantajul pompelor este prețul relativ scăzut și ușurința în utilizare..


duze

Duzele sunt o opțiune foarte populară pentru cei care se gândesc cum să mărească de urgență dimensiunea penisului. Suntfolosit în timpul sexuluiși oferă doar o senzație de volum crescut al penisului, ceea ce vă permite să aveți un act sexual viu.

Atașarea penisului pentru creșterea dimensiunii în timpul sexului

Mai mult, o mare variabilitate a materialelor, formelor, culorilor vă permite să adăugați poftă la actul sexual și să-l îmbunătățiți. Duzele se îngroașă sau se prelungesc. Va fi util pentru un începător să se familiarizeze cu caracteristicile aplicației lor.

Operatia de marire a penisului garanteaza rezultate

Operațiune

Operațiune -cel mai radical, însă, singura metodă care dă exact rezultatul pe care omul îl plănuiește.

Opțiuni de intervenție chirurgicală pentru îngroșarea penisului:

 • Transplant de țesut muscular, realizat cu colectarea de material de la axilă sau din muşchii presei;
 • Lipofilling, consta in mutarea tesutului adipos al pacientului din zonele cu probleme de sub pielea penisului;
 • Implanturi cu gel, o variantă destul de promițătoare pentru care se folosesc materiale hipoalergenice.

Avantajul neîndoielnic al operației este că dă imediat rezultatul dorit fără exerciții, unguente, creme și pompe.

Ce să alegi până la urmă

Opțiuni pentru îngroșarea penisuluivariat, un bărbat are o alegere largă. El poate fi ghidat în timpul luării deciziilor de capacitățile sale financiare și de viteza de obținere a rezultatului.

Dacă nu se grăbește să ia o decizie,puteți aprecia pe deplin toate părțile pozitive și negativeacele metode care au atras mai mult decât altele.